MAKSUTOV 102 EQ2

MAKSUTOV 102 EQ2

MAKSUTOV 102 EQ2

Στο τηλεσκόπιο αυτό συνδυάζονται η φορητότητα και η ποιότητα με τον καλύτερο τρόπο.
444,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKMAK102EQ-2


SkyWatcher MAKSUTOV 102EQ2


Το SKMAK102EQ2 φέρει την ποιότητα και την απόδοση ενός αντίστοιχου διοπτρικού, αλλά, εν γένει, με μικρότερο κόστος. 

Στο τηλεσκόπιο αυτό συνδυάζονται η φορητότητα και η ποιότητα με τον καλύτερο τρόπο. Η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή του χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά. Η απόλαυση της παρατήρησης μετριέται με μια σειρά από οο!! και αα!! καθώς τα σμήνη των αστέρων ξεπηδούν μέσα από το προσοφθάλμιο και το αυλακωμένο ανάγλυφο των σεληνιακών κρατήρων παρουσιάζεται εκθαμβωτικά λαμπερό και διαυγές. Την ημέρα μπορείτε να κοιτάξετε ένα γεράκι στα μάτια, στα 33μ (100 πόδια) ή εστιάζοντας κοντινότερα να δείτε τη φωλιά ενός πουλιού σαν να μπορείτε να τη φτάσετε με το άπλωμα του χεριού ή να διαβάσετε το όνομα του πλοίου που βρίσκεται ένα μίλι από την ακτή.

Ο οπτικός σχεδιασμός του είναι Maksutov-Cassegrain των 102mm. Το άνοιγμα αυτό συλλέγει 28% περισσότερο φως από ένα τηλεσκόπιο 90mm, η δε εστιακή του  απόσταση των 1300mm σε ένα σωλήνα που δεν ξεπερνά τα 30cm, παρέχει την ίδια μεγεθυντική ισχύ (204x) με ένα επίμηκες, ογκώδες διοπτρικό τηλεσκόπιο.

Η σταθερή, γερμανικού τύπου, ισημερινή στήριξη EQ2 έχει κύκλους ενδείξεων ΟΑ και απόκλισης και κοχλίες μικρομετρικών κινήσεων. Το προαιρετικό μοτέρ ορθής αναφοράς #ΑΟ2000 μπορεί να προστεθεί για αυτόματη παρακολούθηση των αντικειμένων.

Το σπείρωμα τύπου Τ στη βάση υποδοχής του διαγώνιου επιτρέπει την άμεση προσαρμογή φωτογραφικής μηχανής 35mm  για, μικρής έκθεσης, φωτογραφίες με το απαραίτητο, προαιρετικό δαχτυλίδι Τ-Ring.


Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 16000
Barcode SKMAK102EQ-2
Οπτικός Σχεδιασμός Καταδιοπτρικό Maksutov-Cassegrain
Διάμετρος (mm) 102
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1300
Εστιακός Λόγος (f/) 12,7
Στήριξη EQ2 Ισημερινή
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 204
Προσοφθάλμιο SUPER 10mm (130x) & SUPER 25mm(52x), Ø31,8mm
Χαρτοκιβώτιο 1 1000 x 460 x 280 mm ( 16 Kg )
Επίσης περιλαμβάνονται:
  • Τρίποδας αλουμινίου (LT1)
  • Εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών
  • Αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα:
Προαιρετικά Αξεσουάρ: