KONUSCIENCE-1200x

KONUSCIENCE-1200x

KONUSCIENCE-1200x

KONUS

Μικροσκόπιο "KONUSCIENCE", εξερευνώντας το αόρατο! Το πιο ολοκληρωμένο σχολικό μικροσκόπιο, για παρατήρηση αντικειμένων που ποτέ δε φαντάστηκες ότι υπάρχουν!
88,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KO5020

 

KONUSCIENCE-1200


Το πιο ολοκληρωμένο σχολικό μικροσκόπιο, για παρατήρηση αντικειμένων που ποτέ
δε φαντάστηκες ότι υπάρχουν!
Ένα βιολογικό μικροσκόπιο που παρέχει από 100 έως 1200 μεγεθύνσεις. Εκτός από την κλασική χρήση του ως μικροσκόπιο, μπορεί ακόμη, με το ειδικό εξάρτημα, να χρησιμοποιηθεί σαν προβολέας του παρατηρούμενου θέματος στον τοίχο για να το βλέπουν περισσότεροι από έναν ταυτόχρονα, ή σε οριζόντια επιφάνεια για να σχεδιάσουν το θέμα. Διαθέτει επίσης εξάρτημα για προσάρτηση φωτογραφικής μηχανής και φωτισμό από λάμπα ή ανακλώμενο από καθρέφτη. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 81 αξεσουάρ (κοπίδια, δοκιμαστικοί σωλήνες), λαβίδες δείγματα έτοιμων παρασκευασμάτων, γυάλινα πλακίδια. Διαθέτει, επίσης, σκληρή θήκη μεταφοράς και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.5 λειτουργίες

  1. Ζουμάρισμα μικροσκοπίου
  2. Οθόνη παρατήρησης
  3. Προβολέας τοίχου
  4. Προβολέας εντύπου
  5. Προσαρμογέας φωτογραφικής μηχανής.

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μεγεθύνσεις (x) 100-1200
Χαρτοκιβώτιο 1 410 x 340 x 90 mm ( 2.2 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό