Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6

Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6

Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6

ROWAN ENGINEERING

Αυτό το κιτ αντικαθιστά το εργοστασιακό σύστημα κίνησης, που χρησιμοποιεί γρανάζια, με ιμάντες χρονισμού. Η μετατροπή αυτή μειώνει το σφάλμα στην παρακολούθηση, που είναι τυπικό για συστήματα με γρανάζια. 

260,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
TSEQ6BORD

Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6 

Αυτό το κιτ αντικαθιστά το εργοστασιακό σύστημα κίνησης, που χρησιμοποιεί γρανάζια, με ιμάντες χρονισμού. Η μετατροπή αυτή μειώνει το σφάλμα στην παρακολούθηση, που είναι τυπικό για συστήματα με γρανάζια. Επιπλέον, οι ιμάντες κάνουν την κίνηση της στήριξης πιο αθόρυβη, αφού εκλείπει ο χαρακτηριστικός βόμβος των γραναζιών. 

Ο λόγος μετάδοσης κίνησης με τους ιμάντες είναι ο ίδιος με αυτόν των γραναζιών. Αυτό σημαίνει ότι το χειριστήριο Synscan δεν επηρεάζεται από αυτή τη μετατροπή. Όλες οι λειτουργίες του Synscan παραμένουν απαράλλαχτες. 

Το κιτ έχει έναν ιμάντα πλάτους 6 mm και δεν απαιτεί μετατροπή στη σχισμή της στήριξης, όπως συμβαίνει με άλλα παρόμοια κιτ. 

Οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί ειδικά για τη στήριξη NEQ6, ενώ έχουν κατασκευαστεί με υψηλή ακρίβεια. Η εταιρεία δεν παίρνει ήδη υπάρχοντα κομμάτια για να τα προσαρμόσει, αλλά κατασκευάζει εξ αρχής ακριβώς αυτά που χρειάζονται.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τη μετατροπή αυτή. Κόστος αντικατάστασης 80,00 ευρώ + ΦΠΑ 24%. Στο κόστος περιλαμβάνεται και ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος με τεστ αξιόπιστης λειτουργίας. 

 

 

Το κιτ περιλαμβάνει:


2 οδοντωτούς τροχούς47 mm
2 οδοντωτούς τροχούς 12 mm
2 ιμάντες χρονισμού.
4 μεσαία καρούλια και ράβδους προσάρτησης
2 πλάκες για τη συναρμογή του μοτέρ ορθής αναφοράς και του τροχού οδήγησης
2 πλάκες για τη συναρμογή του μοτέρ απόκλισης και του τροχού οδήγησης
Βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι


Διατίθεται προαιρετικά και έναν εργαλείο από ανοξείδωτο ατσάλι (EQ6EX) που διευκολύνει την εξαγωγή των δακτυλίων που συγκρατούν τον ατέρμονα άξονα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό