ΚΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ DISCOVERY (50 ΤΜΧ)

ΚΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ DISCOVERY (50 ΤΜΧ)

ΚΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ DISCOVERY (50 ΤΜΧ)

DISCOVERY

Οι κενές διαφάνειες Discovery σας επιτρέπουν να ετοιμάσετε να δικά σας παρασκευάσματα για μελέτη με το μικροσκόπιό σας.

14,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-78227

ΚΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ DISCOVERY (50 ΤΜΧ)

Με μια ματιά:

  • Συσκευασία με 50 κενές διαφάνειες
  • Οπτικό γυαλί
  • Γυαλισμένες άκρες

 

Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.

Οι κενές διαφάνειες Discovery σας επιτρέπουν να ετοιμάσετε να δικά σας παρασκευάσματα για μελέτη με το μικροσκόπιό σας. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 50 γυάλινες ορθογώνιες διαφάνειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μικροσκόπια οποιουδήποτε τύπου και κατασκευαστή. Το υλικό κατασκευής τους είναι υψηλής ποιότητας διαφανές οπτικό γυαλί. Είναι κατάλληλες τόσο για ερασιτεχνική χρήση, όσο και για επαγγελματική έρευνα σε εργαστήρια.

Το πάχος κάθε διαφάνειας είναι ομοιόμορφο, έτσι ώστε όταν εργάζεστε με δείγματα να μην χρειάζεται να ρυθμίσετε τη λεπτή εστίαση. Οι γυαλισμένες άκρες μειώνουν την λάμψη, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα των εικόνων και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

Υλικό

Οπτικό γυαλί

Διαστάσεις

76x25 mm

Πάχος

1-1.2 mm

Ποσότητα

50 τμχ

Επιπλέον

Γυαλισμένες άκρες

Διαστάσεις συσκευασίας: 8 x 6 x 2.5 cm

Εγγύηση: 6 μήνες

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό