Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2''

Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2''

Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2''

SKYWATCHER

Η SKYTEE-2 είναι μια αλταζιμουθιακή στήριξη μεγάλου φορτίου, που έχει τη δυνατότητα να στηρίξει παράλληλα δύο σωλήνες τηλεσκοπίου με βάρος έως 15 kg ο καθένας. 

399,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
OV-20148

Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2''(Δεν περιλαμβάνεται τρίποδας)

Η SKYTEE-2 είναι μια αλταζιμουθιακή στήριξη μεγάλου φορτίου, που έχει τη δυνατότητα να στηρίξει παράλληλα δύο σωλήνες τηλεσκοπίου με βάρος έως 15 kg ο καθένας. Περιλαμβάνεται μια πλάκα επικάθισης dovetail τύπου Sky-Watcher/Vixen για κάθε βάση της στήριξης. Διατίθενται χειριστήρια αργής κίνησης για κάθε άξονα. Περιλαμβάνεται επίσης μια ράβδος αντιβάρων, που δέχεται αντίβαρα Sky-Watcher. Είναι συμβατή με τον (προαιρετικό) τρίποδα 1.75" από ανοξείδωτο ατσάλι της Sky-Watcher, ο οποίος συνοδεύει τις ισημερινές στηρίξεις EQ5 και HEQ5

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 3000
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό