ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ LEVENHUK ''LENS PEN''

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ LEVENHUK ''LENS PEN''

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ LEVENHUK ''LENS PEN''

LEVENHUK

Το Levenhuk Cleaning Pen θα καθαρίσει όλα τα οπτικά μέρη με προσοχή και ευκολία.

14,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-51446

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ LENS PEN

Ο καθαρισμός των οπτικών οργάνων παρατήρησης είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο και απαιτεί προσοχή. Ο καθαρισμός των φακών είναι ακόμη πιο δύσκολος, καθώς μπορείτε εύκολα να τους καταστρέψετε  απλά ακουμπώντας τις επιφάνειες τους. Ευτυχώς, υπάρχει τώρα το Levenhuk Cleaning Pen LP10 που θα καθαρίσει όλα τα οπτικά μέρη με προσοχή και ευκολία.

Με αυτό το στυλό μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν όλες τις οπτικές επιφάνειες. Καθαρίστε τη σκόνη από έναν αντικειμενικό φακό ή ένα προσοφθάλμιο με ένα ειδικό αποσπώμενο πινέλο στο ένα άκρο της πένας και αφαιρέστε τους λιπαρούς λεκέδες με ένα μαλακό βουρτσάκι στο άλλο άκρο. Το μαλακό βουρτσάκι είναι εμποτισμένο με ένα ειδικό υγρό καθαρισμού, το οποίο αφαιρεί προσεκτικά τα σωματίδια σκόνης και λίπους χωρίς να μουτζουρώνει την επιφάνεια και ως αποτέλεσμα να μην καταστρέφει την ανακλαστική επικάλυψη. Προσοφθάλμια, οπτικά τηλεσκοπίων, φακοί κάμερας - όλα τα οπτικά σας θα είναι άψογα με αυτό το στυλό καθαρισμού!

Χάρη στο μικρό μέγεθος του Levenhuk Cleaning Pen LP10, μπορείτε να το μεταφέρετε όπου κι αν πάτε. Θα χωρέσει εύκολα στην τσέπη σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε το χρειαστείτε!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 40
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό