ΚΑΡΤΑ 3D: ΧΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΚΑΡΤΑ 3D: ΧΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΚΑΡΤΑ 3D: ΧΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Πραγματική τρισδιάστατη κάρτα. Χρησιμοποιήσετε σαν χάρακα!
3,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
MC-300347

Κάρτα 3D: Χάρακας με το ηλιακό σύστημα


Οι εικόνες 3D περιέχουν όψεις του ίδιου αντικειμένου, φωτογραφημένες από διαφορετικές πλευρές. Με μια περίπλοκη διαδικασία, οι εικόνες αυτές τοποθετούνται μαζί με τέτοιο τρόπο, ώστε τελικά, να δίνουν στον παρατηρητή την τρισδιάστατη εντύπωση που δίνει κι ένα αληθινό τρισδιάστατο αντικείμενο. 

Στον χάρακα 3D παρουσιάζονται σε κλίμακα οι πλανήτες και ο ήλιος με φόντο έναν γαλαξία. Οι πλανήτες Ερμής, Αφροδίτη, Γη και Άρης εμφανίζονται 5 φορές μεγαλύτεροι σε μέγεθος, σε σχέση με τον ήλιο και τους γίγαντες πλανήτες.

Διαστάσεις κάρτας:  210 x 35 mm
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδοτικός οίκος MAPCARDS
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό