Καλώδιο σύνδεσης τηλεσκοπίου σε PC - RS232

Καλώδιο σύνδεσης τηλεσκοπίου σε PC - RS232

Καλώδιο σύνδεσης τηλεσκοπίου σε PC - RS232

Σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το αυτοματοποιημένο σας τηλεσκόπιο μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή.
24,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AU6000

Καλώδιο, NexStar RS-232

Σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το αυτοματοποιημένο σας τηλεσκόπιο μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή. Από τη στιγμή που θα το συνδέσετε στη θύρα του χειριστηρίου σας, θα μπορείτε να ελέγξετε το τηλεσκόπιο χρησιμοποιώντας δημοφιλή αστρονομικά προγράμματα. Το άλλο άκρο του καλωδίου συνδέεται στη σειριακή θύρα του υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιείται επίσης για την αναβάθμιση του λογισμικού του χειριστηρίου (για όσα χειριστήρια διαθέτουν τη δυνατότητα αναβάθμισης τύπου flash).

Για χρήση με θύρα USB, θα πρέπει να προμηθευτείτε έναν μετατροπέα από σειριακή σε USB (κωδ. 18775).

Μήκος: 1,57 m

Περισσότερες Πληροφορίες
Barcode AU6000
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό