ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT

ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT

ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT

Ιμάντας Air Cell Comfort, με κυψελίδες αέρα για ξεκούραστη ανάρτηση των κιαλιών στον λαιμό.

47,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CZ-529113

ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT

Χρησιμοποιώντας τον ιμάντα Air Cell Comfort είναι πολύ πιο ξεκούραστο να κρεμάτε τα κάλια στον λαιμό σας. Κυψελίδες αέρα σφραγισμένες μέσα στην πλατιά ζώνη του ιμάντα μοιράζουν το βάρος των κιαλιών σε όλη την επιφάνεια του αυχένα, με αποτέλεσμα να μην ασκείται ενοχλητική πίεση.

Σε περιπτώσεις που χρειάζεται να έχετε τα κιάλια κρεμασμένα στον λαιμό για πολλή ώρα, ο ιμάντας Air Cell Comfort γλιτώνει από καταπόνηση τον αυχένα και τους ώμους σας. Ο ιμάντας Air Cell Comfort είναι κατάλληλος για κιάλια με διάμετρο φακού από 30 mm και πάνω. 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό