ΦΙΛΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ IR-PASS 1¼″

ΦΙΛΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ IR-PASS 1¼″

ΦΙΛΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ IR-PASS 1¼″

Η Baader Planetarium παραδίδει στους λάτρεις της πλανητικής φωτογράφησης το απόλυτο όπλο!
83,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2458385
Φίλτρο Υπερύθρου IR-Pass 1¼″


Το νέο φίλτρο IR-Pass της Baader μπλοκάρει τα μήκη κύματος που είναι μικρότερα από 670nm, αφήνοντας ανεπηρέαστη την περιοχή του κοντινού υπέρυθρου. Σε αυτό το τμήμα του φάσματος οι εικόνες των πλανητών επηρεάζονται λιγότερο από την τυρβώδη ροή του ατμοσφαιρικού αέρα (seeing). Προσθέτοντας μια εικόνα τραβηγμένη με αυτό το φίλτρο στον συνήθη συνδυασμό RGB θα αυξήσετε σημαντικά την ευκρίνεια των εικόνων σας. Μερικές από της καλύτερες πλανητικές φωτογραφίες παγκοσμίως έχουν τραβηχτεί με τη χρήση αυτού του φίλτρου!

Η υψηλή οπτική ποιότητα του Baader IR-PASS εγγυάται μηδενική απώλεια στην οξύτητα και το κοντράστ. Κάθε υπόστρωμα είναι μια πολύ καλά λειασμένη επιφάνεια που δίνει ένα ομαλό αλλά και ακριβές μέτωπο κύματος. Η πολύ προσεκτική διαδικασία λείανσης ξεχωρίζει τα φίλτρα της Baader από τα φίλτρα άλλων κατασκευαστών. Οι επιστρώσεις τοποθετούνται επαγγελματικά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, εξασφαλίζοντας έτσι ομοιόμορφη διαπερατότητα και φασματική απόκριση του φίλτρου. Στο τελικό στάδιο το φίλτρο υποβάλλεται σε ιοντική σκλήρυνση, που προστατεύει την αλλοίωση των επιστρώσεων από τη φυσιολογική χρήση ή τον συνήθη καθαρισμό.
 

Το φίλτρο διατίθεται στη στάνταρ διάμετρο 1¼" (31.8mm) και στη διάμετρο των 2" (50,8mm).

Καμπύλη φασματικής απόκρισης του Baader IR-Pass Filter

Περισσότερες Πληροφορίες
Barcode BA-2458385
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: