Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm

Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm

Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm

SKYWATCHER

Προσοφθάλμιο φίλτρο 31,8mm που προσφέρει σημαντική βοήθεια στην παρατήρηση της σελήνης
20,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AO94118-15

Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm (Μεταλλικό πλαίσιο)

Tα προσοφθάλμια φίλτρα παρέχουν πολύτιμη βοήθεια στην παρατήρηση της σελήνης και των πλανητών. Μειώνουν σημαντικά το θάμβος και τη σκέδαση του φωτός, αυξάνουν τo κοντράστ, την ευκρίνεια και τη διακριτική ικανότητα, μειώνουν την ακτινοβολία και την κόπωση των ματιών. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ομογενές και οπτικώς επίπεδο γυαλί. Διαθέτουν από τη μία πλευρά σπείρωμα για την προσαρμογή τους σε προσοφθάλμια 31,8mm (1¼" )των περισσοτέρων κατασκευαστών και από την άλλη σπείρωμα για την προσαρμογή τυχόν άλλου φίλτρου, εφόσον θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε συνδυασμό φίλτρων.
 Η αποδοτικότητα των φίλτρων εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως η διάμετρος και η εστιακή απόσταση του τηλεσκοπίου, η μεγέθυνση που χρησιμοποιείται και το seeing.

Το συγκεκριμένο φίλτρο No96 είναι μεταλλικό, διαμέτρου 31,8 mm, έχει χρώμα ουδέτερο γκρι και δεν μεταβάλλει το χρώμα της Σελήνης. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 10
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: