Φίλτρο νεφελωμάτων Optolong L-eNhance 2

Φίλτρο νεφελωμάτων Optolong L-eNhance 2"

Φίλτρο νεφελωμάτων Optolong L-eNhance 2"

OPTOLONG

Το L-eNhance φίλτρο διπλής ζώνης συχνοτήτων είναι κατάλληλο για έγχρωμη φωτογράφιση νεφελωμάτων με κάμερα, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά την φωτορύπανση.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
TSOPL-13802

Φίλτρο νεφελωμάτων Optolong L-eNhance 2"

Το L-eNhance φίλτρο διπλής ζώνης συχνοτήτων είναι κατάλληλο για έγχρωμη φωτογράφιση νεφελωμάτων με κάμερα, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά την φωτορύπανση.

Με μια ματιά: 

• Το φίλτρο αυτό επιτρέπει φωτογραφίσεις με ποιότητα συγκρίσιμη με αυτή των μονοχρωματικών καμερών με φίλτρα στενής ζώνης.
• Οι γραμμές Ηα, Ηβ του υδρογόνου και Ο-ΙΙΙ του οξυγόνου μπορούν να διέρχονται σχεδόν ανεμπόδιστα.
• Η μείωση της φωτορύπανσης επιτρέπει την επιτυχή φωτογράφιση αντικειμένων βαθέως ουρανού ακόμα και σε τοποθεσίες κοντά σε πόλεις.
• Τα εντυπωσιακά χρώματα των νεφελωμάτων (RGB) διατηρούνται με τον βέλτιστο τρόπο, για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η εξάπλωση και ανάπτυξη των πόλεων και η συνακόλουθη φωτορύπανση αποτελούν ένα διαρκώς οξυνόμενο πρόβλημα για τους αστροφωτογράφους. Μια λύση στο πρόβλημα είναι η χρήση μονοχρωματικών (mono) και Smart Watch (SW) καμερών μαζί με φίλτρα νεφελωμάτων στενής ζώνης. Αυτό βέβαια κοστίζει τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνο έκθεσης.
Τα φίλτρα L-eNhance της Optolong επιτρέπουν τη χρήση έγχρωμων καμερών όπως SLR ή αστροκαμερών, εξοικονομώντας σας χρήματα και χρόνο. Πρόκειται για φίλτρα διπλής ζώνης συχνοτήτων τα οποία είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για έγχρωμες κάμερες. Οι φασματικές γραμμές, όπως Ηα, Ηβ του υδρογόνου και Ο-ΙΙΙ του οξυγόνου, στις οποίες εκπέμπουν τα νεφελώματα μπορούν να διέρχονται από αυτά τα φίλτρα σχεδόν ανεμπόδιστα. Όλα τα υπόλοιπα μήκη κύματος αποκόπτονται. Τα φίλτρα αυτά αποτελούν μια πραγματική εναλλακτική λύση στη στενού εύρους φωτογράφιση νεφελωμάτων με μονοχρωματική κάμερα. Τα φυσικά χρώματα των νεφελωμάτων διατηρούνται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας αστροφωτογράφισης δίνει την εντύπωση φωτογράφισης σε βουνό με πολύ σκοτεινό ουρανό.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διάμετρος φίλτρου: 2’’
Ύψος πλαισίου: 5 mm χωρίς το εξωτερικό σπείρωμα, 7 mm με το Μ48 εξωτερικό σπείρωμα
Υπόστρωμα: Υψηλής ποιότητας γυαλί Schott
Επιφάνεια: Οπτικά στιλβωμένη
Επίστρωση: Αντανακλαστική πολυεπίστρωση
Τύπος: Διπλής ζώνης συχνοτήτων
Πάχος: 2 mm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 50.8

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:


• Φίλτρο Optolong L-eNhance
• Πλαστικό κουτί μεταφοράς και αποθήκευσης

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό