Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS

Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS

Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS

BAADER PLANETARIUM

Με το φίλτρο αυτό αναβαθμίζεται η φωτογραφική σας μηχανή EOS, δίνοντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην αστροφωτογράφηση.

83,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2459213

Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 7D/40D/50D/60D/400D/450D/500D/550D/600D/650D/1000D/1100DΜετά την επιθυμία πολλών φωτογράφων η Baader Planetarium κατασκεύασε ένα φίλτρο ειδικά για τις κάμερες Canon EOS. Με το νέο φίλτρο αυτό καταφέρνουμε να πάρουμε το ζητούμενο αποτέλεσμα αλλάζοντας μόνο το εμπρόσθιο φίλτρο της κάμερας, ενώ το υπόλοιπο πιεζοηλεκτρικό σύστημα παραμένει αμετάβλητο.
Υπήρχαν πολλές απαιτήσεις στο φίλτρο αυτό και για αυτό κατασκευάστηκε με πολύ υψηλά στάνταρ στην επικάλυψη που αφορά την αντανάκλαση καθώς και στο πάχος του φίλτρου. Κατασκευάζεται με μέγιστη επίπεδη οπτική στίλβωση και με βελτιωμένη φασματική διαπερατότητα. Το φίλτρο BCF αντικαθιστά το εργοστασιακό φίλτρο της κάμερας με ακρίβεια 1/100 του χιλιοστού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του καθώς είναι εξαιρετικά λεπτό, με πάχος περίπου 0.5 mm.

Συμβατά μοντέλα:
7D/40D/50D/60D/400D/450D/500D/550D/600D/650D/1000D/1100D
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό