ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR  MFT 8.5MM /F2.8

ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR MFT 8.5MM /F2.8

ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR MFT 8.5MM /F2.8

KOWA

Η οπτική ιδεολογία και η πρωτοπόρος τεχνολογία που αποτελούν κληρονομιά της δουλειάς της Kowa του τελευταίου μισού αιώνα και πλέον, δίνουν σήμερα ζωή στους νέους φακούς micro four third (4/3), εμπλουτίζοντας τη θρυλική σειρά Kowa Prominar της οποίας το όνομα συνδέεται μόνο με άριστα οπτικά. Η Kowa ξεκίνησε την κατασκευή κινηματογραφικών φακών από το 1954. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία έφερε σαν αποτέλεσμα τους νέους φακούς micro four third (4/3),  MFT8.5mm/2.8, MFT12mm/1.8 και MFT25mm/1.8 για τις φωτογραφικές τύπου 4/3 Olympus-Panasonic.

969,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KW-MFT8.5/2.8

ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR  MFT 8.5MM /F2.8

Φακοί MFT: η Kowa αντλεί από την οπτική της κληρονομιά.
Η οπτική ιδεολογία και η πρωτοπόρος τεχνολογία που αποτελούν κληρονομιά της δουλειάς της Kowa του τελευταίου μισού αιώνα και πλέον, δίνουν σήμερα ζωή στους νέους φακούς micro four third (4/3), εμπλουτίζοντας τη θρυλική σειρά Kowa Prominar της οποίας το όνομα συνδέεται μόνο με άριστα οπτικά.

Η Kowa ξεκίνησε τους κινηματογραφικούς φακούς με τον KALLOFLEX Auto-Mat το 1954 και συνέχισε να κατασκευάζει με την ίδια ποιότητα τη μοναδική κάμερα KOWA SUPER 66 για περίπου 25 χρόνια. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία έφερε σαν αποτέλεσμα τους MFT8.5mm/2.8, MFT12mm/1.8 και MFT25mm/1.8 για τις φωτογραφικές τύπου 4/3 Olympus-Panasonic. Έως τώρα από αυτό που έχει διαπιστωθεί η μηχανή που δεν δέχεται τους φακούς MFT  είναι η PANASONIC DMC-G1 (από το 2008).  

Ο υπερ-ευρυγώνιος χειροκίνητος φακός KOWA PROMINAR 8.5mm F2.8 διαθέτει άνοιγμα 106 μοιρών! Η παραμόρφωση ελαχιστοποιείται στο 0,12% με αποτέλεσμα να παράγονται εικόνες και ταινίες υψηλής ευκρίνειας. Η χρωματική εκτροπή επίσης περιορίζεται στο ελάχιστο, χάρη στους φακούς XD της Kowa.  

Φακοί XD
Οι φακοί XD της Kowa (extra-low dispersion=εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) , σε συνδυασμό με κοίλους φακούς οι οποίοι διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχετικά με τη διάχυση του φωτός, ελαττώνουν, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τη χρωματική εκτροπή και τη χρωματική ατέλεια.

Κυκλικό άνοιγμα
Η κατασκευή των 9 λεπίδων του διαφράγματος έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε άνοιγμα (f-stop) το διάφραγμα φαίνεται κύκλος, με αποτέλεσμα την πιο «φυσική» εντύπωση στην εικόνα.

Διπλό Σύστημα Διαφράγματος
Η κατασκευή του διαφράγματος καθιστά δυνατή την επιλογή μεταξύ αθόρυβης λειτουργίας ή λειτουργίας του με το χαρακτηριστικό "κλικ". Οι
ρυθμίσεις του διαφράγματος μπορούν να αλλάξουν στιγμιαία, ώστε να προσαρμόζεστε άμεσα στις φωτογραφικές ανάγκες του θέματος.  
                                 

Σώμα από κράμα αλουμινίου
Όλα τα εσωτερικά μέρη προστατεύονται από ένα συμπαγές και άκαμπτο σώμα από αλουμίνιο. Μπορείτε να καταλάβετε την άριστη ποιότητα κατασκευής του, το βάρος και την ισορροπία του με ένα απλό κράτημα στο χέρι ή με την προσάρτησή του στην κάμερα.

Σύστημα Αιωρούμενου Μηχανισμού
Το σύστημα αιωρούμενου μηχανισμού του φακού είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη δυσλειτουργιών, ενώ αυξάνει τη διάρκεια ζωής των φακού. Επιπλέον, διατηρείται η υψηλή οπτική απόδοση σε οποιαδήποτε απόσταση κι αν είναι το φωτογραφικό θέμα.

Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία
Από τον σχεδιασμό έως τον έλεγχο ποιότητας της κατασκευής, οι φακοί MFT είναι “Made in Japan” και απόρροια της εμπειρίας και της οπτικής κληρονομιάς 60 και πλέον χρόνων της ιαπωνικής Kowa.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται
Κύριος φακός, Σκίαστρο, Κάλυμμα αντικειμενικού, Καπάκι φακού από τη πλευρά της άρμοσης, Μαλακή θήκη

Διατίθεται σε μαύρο, ασημί ή πράσινο

Χαρακτηριστικά:
Εστιακή απόσταση: 8,5mm
F/T number: F2,8 / T3.0
Φακός:  17 στοιχείων σε 14 ομάδες
Γωνία θέασης: 93.5°(Οριζ.)x77.1°(Κάθ.)x106.0°(Διαγ.)
Διάφραγμα: Κυκλικό 9 λεπίδων
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 0,2m
Max Reprojection Ratio: 1 : 12.5
Σπείρωμα φίλτρου: Ø 86mm (προσάρτηση στο σκίαστρο)
Βάρος: 440gr (χωρίς το σκίαστρο)
Διαστάσεις (Μέγιστη Διάμετρος x Μήκος) :  Ø 71.5x86.8mm (Χωρίς το σκίαστρο)

Δείτε παρακάτω στα συνημμένα αρχεία την παρουσίαση του Αν. Καθηγητή ΑΠΘ και Διευθυντή φωτογραφίας κ. Θεοδωρόπουλου για τους φακούς KOWA MFT.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 440
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: