Έτοιμα Παρασκευάσματα Discovery «Μεταλλάξεις» (5 τμχ)

Έτοιμα Παρασκευάσματα Discovery «Μεταλλάξεις» (5 τμχ)

Έτοιμα Παρασκευάσματα Discovery «Μεταλλάξεις» (5 τμχ)

DISCOVERY

Το σετ έτοιμων παρασκευασμάτων Discovery «Μεταλλάξεις» περιλαμβάνει πέντε έτοιμες διαφάνειες με διαφανή δείγματα σχεδιασμένες για υψηλού επιπέδου έρευνα. Τα δείγματα περιλαμβάνουν φυτικούς και ζωικούς ιστούς που έχουν υποστεί μεταλλάξεις εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων.

10,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-78411


Έτοιμα Παρασκευάσματα Discovery «Μεταλλάξεις» (5 τμχ)


Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.


Με μια ματιά:

 • Σπάνια δείγματα φυτικών και ζωικών μεταλλαγμένων ιστών
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε μικροσκόπιο διαθέτει φωτισμό από κάτω
 • Κορυφαίας ποιότητας διαφάνειες και καλυπτρίδες
 • Κατάλληλο για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση
 • Πεδίο μελέτης: Βοτανολογία και Ζωολογία

 

Το σετ έτοιμων παρασκευασμάτων Discovery «Μεταλλάξεις» περιλαμβάνει πέντε έτοιμες διαφάνειες με διαφανή δείγματα σχεδιασμένες για υψηλού επιπέδου έρευνα. Τα δείγματα περιλαμβάνουν φυτικούς και ζωικούς ιστούς που έχουν υποστεί μεταλλάξεις εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Οι διαφάνειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μικροσκόπια οποιουδήποτε κατασκευαστή, εφόσον αυτά διαθέτουν φωτισμό από κάτω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τη διαφάνεια της επιλογής σας στην τράπεζα του μικροσκοπίου σας και να ενεργοποιήσετε τον κάτω φωτισμό.

Το βασικό χαρακτηριστικό του σετ έτοιμων παρασκευασμάτων Discovery «Μεταλλάξεις» είναι το κορυφαίας ποιότητας διαφανές, ομοιογενές οπτικό γυαλί από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι διαφάνειες. Μια καθαρή, μεγεθυμένη εικόνα ενός δείγματος, επιτρέπει την λεπτομερή εξέτασή του, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για όσους ασχολούνται με την ιστολογία κ.α. Το σετ αποτελεί άριστο εκπαιδευτικό υλικό για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές βιολογίας, ζωολογίας ή ιατρικής. 

 • Εγγύηση: 6 μήνες
 • Διαστάσεις συσκευασίας: 8.5 x 3.4 x 2.5 cm


Το σετ διαφανειών περιλαμβάνει:

 • Ξύλο που έχει προσβληθεί από μύκητες
 • Εγκάρσια τομή επιδερμίδας ψαριού που έχει μολυνθεί από χημικά
 • Δερματικό έλκος εγκάρσιας τομής αμφίβιου
 • Εγκάρσια τομή τμημάτων φυτού μολυσμένων από φυτική ψείρα
 • Εγκάρσια τομή από κηκίδι (φυτικό ογκίδιο) που έχει εμφανιστεί λόγω φυτικής ψείρας

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό