ETHOS 6mm, Ø 50,8/ 31,8mm

ETHOS 6mm, Ø 50,8/ 31,8mm

ETHOS 6mm, Ø 50,8/ 31,8mm

«Οι κάτοχοι των μεγάλων Νευτώνειων τηλεσκοπίων θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την πιο πλούσια εμπειρία της θέασης του ουρανού. Πρέπει όμως να προειδοποιηθούν: αφού κοιτάξουν μέσα από ένα Ethos, όλα τα άλλα ευρυγώνια προσοφθάλμια θα φαίνονται «στενά» σε σύγκριση με αυτό. - Todd Carlson, SkyNews
749,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
TVETH-06.0

ETHOS 6mm, Ø 50,8/ 31,8mm


Στις αρχές του 2009, Διεθνούς Έτους Αστρονομίας και με τη συγκυρία των 400 χρόνων από τη χρήση του πρώτου αστρονομικού τηλεσκοπίου από τον Γαλιλαίο, η TeleVue κυκλοφορεί δύο νέα προσοφθάλμια Ethos με τις ίδιες επιδόσεις των Ethos 13mm και 8mm.
Η σειρά λοιπόν εμπλουτίζεται με τα Ethos 17mm και 6mm, των οποίων η εισαγωγή ευελπιστεί στην ανανέωση του ενδιαφέροντος για την Αστρονομία και στην υποστήριξη όλων των αξιόλογων στόχων του Διεθνούς Έτους Αστρονομίας 2009.
Η φιλοσοφία της TeleVue (το ήθος, εάν προτιμάτε) ήταν πάντα το να διευρύνει την προοπτική στη θέαση του ουρανού, σαν μια βόλτα στο διάστημα, δημιουργώντας εξαιρετικά ευρυγώνια διοπτρικά τηλεσκόπια και ευρυγώνια προσοφθάλμια. 

Τ ρ ι ψ ή φ ι ο ς  αριθμός φαινόμενου πεδίου!

Η εμφάνιση δύο νέων προσοφθαλμίων Ethos με οξύτητα σε όλο το πεδίο των 100ο  υπήρξε μεγάλη πρόκληση. Με το αυξημένο πεδίο στα 17mm και τη μεγεθυντική ισχύ των 6mm η TeleVue ευελπιστεί να διευρύνει τις παρατηρησιακές εμπειρίες σε βαθμό που ο Γαλιλαίος δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί, τόσο με τα μικρά διοπτρικά όσο και με τα μεγάλα Dobsonian τηλεσκόπια!

Το TeleVue Ethos είναι ουσιαστικά ένα πολλαπλό προσοφθάλμιο: συνδυάζει το μέγεθος πεδίου που δίνει ένα προσοφθάλμιο μεγαλύτερης εστιακής απόστασης και μικρότερου φαινόμενου πεδίου, με τα οφέλη της υψηλότερης μεγέθυνσης και του σκοτεινότερου υπόβαθρου του ουρανού. 

Με το Ethos οι άνθρωποι της Televue μας καλούν να δούμε το σύμπαν όπως θα έπρεπε να το βλέπουμε: με ένα εύρος πεδίου εκπληκτικά μεγάλο και οξύ έως τις άκρες!

«Οι κάτοχοι των μεγάλων Νευτώνειων τηλεσκοπίων θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την πιο πλούσια      εμπειρία της θέασης του ουρανού. Πρέπει όμως να προειδοποιηθούν: αφού κοιτάξουν μέσα από ένα Ethos, όλα τα άλλα ευρυγώνια προσοφθάλμια θα φαίνονται «στενά» σε σύγκριση με αυτό.   - Todd Carlson, SkyNews, Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2007

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 440
Διάμετρος (mm) 50.8
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 6
Τύπος Ethos
Eye Relief (mm) 15
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm) - 2" (50,8mm)
Εστιακή απόσταση 6
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 100
  • Field Stop: 10,4mm
  • Δέχεται τους διορθωτές αστιγματισμού DIOPTRX™
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό