ETHOS 21 mm, Ø50.8 mm (2″)

ETHOS 21 mm, Ø50.8 mm (2″)

ETHOS 21 mm, Ø50.8 mm (2″)

Τα καλύτερα προσοφθάλμια ευρέως πεδίου-μικρής ισχύος της αγοράς. Εξαιρετική ευκρίνεια, υψηλό contrast και άριστη διόρθωση εκτροπής!
1.089,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
TVETH-21.0

ETHOS 21 mm, 50.8 mm (2˝ )

 

Ζήστε την εμπειρία του «διαστημικού περιπάτου» με το εκπληκτικό προσοφθάλμιο της Televue εστιακής απόστασης 21 mm. Δώστε νέα διάσταση στο σάρωμα του Γαλαξία, με ένα προσοφθάλμιο που συνδυάζει contrast, μεγέθυνση και μεγάλο πεδίο. Μεγάλα αντικείμενα βαθέως πεδίου και πλούσια αστρικά πεδία είναι το φυσικό του περιβάλλον. Κοιτάζοντας κατά μήκος του άξονα του Ethos 21 mm μπορείτε να παρατηρήσετε 100 μοίρες πεδίου, ενώ όπου και αν συγκεντρώσετε την προσοχή σας θα παρατηρήσετε τις λεπτομέρειες με υψηλή ευκρίνεια και contrast.

Η οπτική απόδοση του Ethos 21 mm είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του διευθυντή σχεδιαστικού τμήματος της Televue, Paul Dellechiaie, που σχεδίασε ένα προσοφθάλμιο 21 mm με διόρθωση οπτικής παρέκκλισης ανάλογη της υπόλοιπης σειράς Ethos.

Για να επεκταθεί η εστιακή απόσταση στα 21 mm χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά της σειράς Ethos, ο οπτικός σχεδιασμός εστίασης κινήθηκε στα μηχανικά και φυσικά όρια των προσοφθαλμίων 2˝. Το προσοφθάλμιο των 21 mm αποδίδει το μέγιστο πραγματικό φαινόμενο πεδίο χωρίς καθόλου «βινιετάρισμα» στις άκρες του πεδίου. Επίσης είναι ομοεστιακό με το προσοφθάλμιο 31 mm Nagler τύπου 5, επομένως συνιστούν ένα εξαιρετικό ζεύγος προσοφθαλμίων.

Τ ρ ι ψ ή φ ι ο ς  αριθμός φαινόμενου πεδίου!

Το εστιακό μήκος των 21mm συμπληρώνει το λογικό σετ των 21mm/13mm/8mm, ενώ αντιπαρατίθεται κομψά στο συνδυασμό 17mm/10mm/6mm. Κάθε βήμα μεταξύ δύο διαδοχικών προσοφθαλμίων αυτών των συνδυασμών προσδίδει μία αύξηση στο πεδίο κατά 3x. Σε ένα f/4 Dobsonian η κόρη εξόδου (exit pupil) είναι μόλις 5,25mm με το Ethos 21mm, σε αντίθεση με τα 8,75mm ενός Panoptic 35mm ή τα 6,5mm ενός Nagler 26mm!
Όπως όλα τα προσοφθάλμια της TeleVue, έτσι και το Ethos 21mm περνά τόσο από ποιοτικό όσο και από σχεδιαστικό έλεγχο στο Chester της Νέας Υόρκης.

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθ.Βάρος (γρ.) 1020
Διάμετρος (mm) 50.8
Eye Relief (mm) 15
Διάμετρος κάννης 2" (50,8mm)
Εστιακή απόσταση 21
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό