ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF

ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF

ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF

AURIGA

Ο εστιαστής 2 ιντσών της Auriga για νευτώνεια τηλεσκόπια έχει σύστημα διπλής ταχύτητας με λόγο 1:11, για γρήγορη και ακριβή εστίαση με οποιοδήποτε φορτίο, π.χ. μεγάλο ευρυγώνιο προσοφθάλμιο και φωτογραφική μηχανή με τροχό φίλτρων, οδήγηση εκτός άξονα κ.λπ.

249,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AUNEWTON-DSF

ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF

Όταν αποφασίζετε να αναβαθμίσετε τον οπτικό σας σωλήνα, συνήθως αποφασίζετε να αντικαταστήσετε τον εστιαστή, επειδή είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις ολοένα μεγαλύτερες απαιτήσεις του κόσμου της αστροφωτογραφίας, όπου κυριαρχούν τα μεγάλα, βαριά προσοφθάλμια. Η Auriga απαντάει σε αυτά τα συνεχώς αυξανόμενα και πολύ συγκεκριμένα αιτήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους νευτώνειων τηλεσκοπίων, όπως τα μοντέλα Black Diamond, να αντικαταστήσουν τον στάνταρ εστιαστή με έναν πιο μεγάλο, ακριβή και αποτελεσματικό.

Ο εστιαστής 2 ιντσών της Auriga για νευτώνεια τηλεσκόπια έχει σύστημα διπλής ταχύτητας με λόγο 1:11, για γρήγορη και ακριβή εστίαση με οποιοδήποτε φορτίο, π.χ. μεγάλο ευρυγώνιο προσοφθάλμιο και φωτογραφική μηχανή με τροχό φίλτρων, οδήγηση εκτός άξονα κ.λπ. Η διαδρομή των 43 mm παρέχει μεγάλα περιθώρια και κάνει άνετη τη χρήση. Ολόκληρος ο εστιαστής είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με αποτέλεσμα υψηλή σταθερότητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, αυτή η έκδοση του εστιαστή είναι εξοπλισμένη με σύστημα οδοντωτών τροχών με ρουλεμάν, για μέγιστη σταθερότητα. Ο εστιαστής δέχεται προσοφθάλμιους φακούς και των δύο διαμέτρων, 50,8 mm και 31,8 mm, χάρη στον αντάπτορα που περιλαμβάνεται. Ο ελαστικός αντάπτορας 50.8 / 31.8 κλειδώνεται στη θέση του με ασφάλεια, χάρη στο δοκιμασμένο σύστημα μπρούτζινου δακτυλίου.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό