Η διαφορά αυτού του ερευνητή από έναν κλασικό ερευνητή 9x50 είναι η προσθήκη φακού που φωτίζει κόκκινο το σταυρόνημα με αποτέλεσμα να διευκολύνεται ο εντοπισμός των αντικειμένων στο σκοτάδι.
114,00 €
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Στην περίπτωση αυτή περιλαμβάνονται προϊόντα που δεν κρατάμε σε στοκ αλλά διατίθενται μόνο κατόπιν παραγγελίας ή έχει προαναγγελθεί η κυκλοφορία τους στην αγορά από τον κατασκευαστή. Τα είδη αυτά αποστέλλονται συνήθως σε 5-14 μέρες. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά, για τον ακριβή χρόνο παράδοσης, καθώς και για το ύψος της τυχόν προκαταβολής που θα απαιτηθεί.
Η διαφορά αυτού του ερευνητή από έναν κλασικό ερευνητή 9x50 είναι η προσθήκη φακού που φωτίζει κόκκινο το σταυρόνημα με αποτέλεσμα να διευκολύνεται ο εντοπισμός των αντικειμένων στο σκοτάδι. Το σταυρόνημα διαθέτει διπλές γραμμές. Η φωτεινή πηγή βιδώνει κάθετα στον ερευνητή, έχει ρυθμιζόμενη ένταση και λειτουργεί με τρεις μπαταρίες τύπου GP189 (δεν περιλαμβάνονται). Ο ερευνητής αυτός μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε οδηγητικό τηλεσκόπιο με τη χρήση του αντάπτορα Τ2 Parfokal (TSADAP-PAR-FOC-HU).
Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια