Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90°, φωτεινή πηγή και βάση

Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90°, φωτεινή πηγή και βάση

Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90°, φωτεινή πηγή και βάση

CELESTRON

Ο ανορθωτικός ερευνητής 9x50 με διαγώνιο 90 μοιρών και βάση της Celestron αποτελεί σπουδαία αναβάθμιση για τον ερευνητή που διαθέτουν τα περισσότερα τηλεσκόπια τύπου Schmidt-Cassegrain.

174,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE93781
Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90ο, φωτεινή πηγή και βάση

 

Με λίγα λόγια

  • Αναβαθμίστε τον ερευνητή σας και σταματήστε να καταπονείτε τον αυχένα και την πλάτη σας!
  • Ο ερευνητής 9x50 της Celestron αποτελεί εξαιρετική επιλογή για παρατήρηση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς προβάλλει πλήρως ορθά τα παρατηρούμενα είδωλα και όχι ανεστραμμένα.
  • Το φωτεινό σταυρόνημα δεν αποκρύπτει τα ουράνια αντικείμενα.
  • Περιλαμβάνεται βάση αποτελούμενη από δύο δακτυλίους με ενσωματωμένοdovetail.

 

Περιγραφή

Ο ανορθωτικός ερευνητής 9x50 με διαγώνιο 90 μοιρών και βάση της Celestron αποτελεί σπουδαία αναβάθμιση για τον ερευνητή που διαθέτουν τα περισσότερα τηλεσκόπια τύπου Schmidt-Cassegrain. Ο ερευνητής έχει διάφραγμα 50 mm, φαινόμενο οπτικό πεδίο 5 μοιρών και παράγει ευκρινή είδωλα με μεγέθυνση 9x. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του οργάνου αυτού διατηρεί τον ορθό προσανατολισμό των ειδώλων και κατά τη διεύθυνση δεξιά-αριστερά, αλλά και κατά τη διεύθυνση πάνω-κάτω. Έτσι, διευκολύνεται ο εντοπισμός και η παρακολούθηση των αντικειμένων καθώς αυτά φαίνεται να ολισθαίνουν εντός του οπτικού πεδίου. Ακόμη, ο προσοφθάλμιος που διαθέτει ο ερευνητής μπορεί να περιστραφεί προκειμένου να βρείτε την πιο βολική για εσάς θέση παρατήρησης.

Το σταυρόνημα που υπάρχει χαραγμένο στον προσοφθάλμιο φακό του ερευνητή, σας βοηθάει να τοποθετήσετε το παρατηρούμενο αντικείμενο στο κέντρο του οπτικού πεδίου, είτε όταν ευθυγραμμίζετε το τηλεσκόπιό σας, είτε όταν παρατηρείτε ουράνια αντικείμενα, όπως για παράδειγμα, αντικείμενα βαθέως ουρανού. Το σταυρόνημα μάλιστα, μπορεί να εστιαστεί και ανεξάρτητα από τον ίδιο τον ερευνητή. Μια μπαταρία τροφοδοτεί τον φωτισμό του σταυρονήματος με απαλό, κόκκινο φως. Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, στρέφοντας τον κοχλία on/off.

Ο ανορθωτικός ερευνητής 9x50 με διαγώνιο 90μοιρών της Celestron, διατίθεται με τη βάση του, η οποία αποτελείται από δύο δακτυλίους και φέρει προσαρμοσμένο dovetail. Η ευθυγράμμιση του ερευνητή καθίσταται εύκολη χάρη στους κατάλληλους, μεγάλου μεγέθους κοχλίες. Η προσάρτηση και η αποσύνδεση του ερευνητή από τα περισσότερα τηλεσκόπια τύπου Schmidt-Cassegrain, καθώς και από τους οπτικούς σωλήνες της σειράς EdgeHD της Celestron, χάρη στο dovetail γίνεται εύκολα και χωρίς να επηρεάζεται η ευθυγράμμιση του οργάνου.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 680
Χαρτοκιβώτιο 1 191 x 140 mm ( 0.68 Kg )

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά


Διάφραγμα 50 mm
Μεγέθυνση 9x
Μέγιστη ωφέλιμη μεγέθυνση 118x
Ελάχιστη ωφέλιμη μεγέθυνση 7.14x
Οριακό αστρικό μέγεθος 11
Διακριτική ικανότητα (Rayleigh) 2.79 arcsec
Διακριτική ικανότητα (Dawes) 2.32 arcsec

Φωτοσυλλεκτική ικανότητα

(σε σχέση με το ανθρώπινο μάτι)

51x
Φαινόμενο οπτικό πεδίο
Βάρος 680 gr
Μήκος 191 mm
Ύψος 140 mm

 

 Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό