ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ Levenhuk LabZZ C3 5x

ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ Levenhuk LabZZ C3 5x

ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ Levenhuk LabZZ C3 5x

LEVENHUK

Το εντομοσκόπιο Levenhuk LabZZ C3 είναι ένα ερευνητικό εργαλείο για τον μικρό επιστήμονα.

7,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70810

ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ Levenhuk LabZZ C3 5x

Το εντομοσκόπιο Levenhuk LabZZ C3 είναι ένα ερευνητικό εργαλείο για τον μικρό επιστήμονα. Το διαφανές δοχείο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και διαθέτει μεγεθυντικό φακό 5x στο καπάκι του. Αντικείμενα όπως ορυκτά, μέρη φυτών ή φύλλα δέντρων μπορούν να τοποθετηθούν στο εσωτερικό του και να παρατηρηθούν υπό μεγέθυνση: . Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε έντομα , βατράχια, ή να γεμίσετε το δοχείο με νερό και να εξερευνήσετε τη ζωή των ψαριών και των υδρόβιων εντόμων.

Για περισσότερη ευκολία, διαθέτει λουρί που μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το εντομοσκόπιο και να φορεθεί γύρω από το λαιμό σας.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 160

Διάμετρος φακού: 38mm
Μεγέθυνση: 5x
Υλικό οπτικών: Aκρυλικό
Υλικό δοχείου: Πλαστικό
Λουράκι:Πλαστικό
Μέγεθος: 11x7.5x14.5 εκ.

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

Τσιμπιδάκι
Λουράκι λαιμού
Εγχειρίδιο χρήσης

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό