ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ-LASER COLLI MARK III

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ-LASER COLLI MARK III

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ-LASER COLLI MARK III

BAADER PLANETARIUM

Η ευθυγράμμιση των κατόπτρων είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται από τους ερασιτέχνες αστρονόμους για την μέγιστη απόδοση των κατόπτρων του τηλεσκοπίου και τελειότερο οπτικό αποτέλεσμα. Το Laser Colli Mark III της Baader είναι ένα ειδικό όργανο ευθυγράμμισης με τη βοήθεια της τεχνολογίας laser.
104,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2450343

BAADER LASER COLLI MARK III- ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ LASER

Η ευθυγράμμιση των κατόπτρων είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται από τους ερασιτέχνες αστρονόμους για την μέγιστη απόδοση των κατόπτρων του τηλεσκοπίου και τελειότερο οπτικό αποτέλεσμα.

Για το σκοπό αυτό η Baader Planetarium καινοτόμησε με την κατασκευή του Laser Colli Mark III, το οποίο είναι ένα ειδικό όργανο ευθυγράμμισης με τη βοήθεια της τεχνολογίας laser. Το Baader Laser Colli Mark III, διαθέτει μια  διάφανη πλάκα με εκατοντάδες μικροσκοπικούς σταυρούς σε μορφή καμβά όπου εμφανίζεται η κουκίδα laser και μας κατευθύνει με τον πιο άριστο τρόπο στην απόλυτη ευθυγράμμιση των οπτικών. 

 Τα ειδικά αυτά χαρακτηριστικά του Baader Laser Colli Mark III, λειτουργούν ως πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων κατασκευαστών αφού είναι κατάλληλα για όλα τα τηλεσκόπια με κλειστό σωλήνα όπως Νευτώνεια, Schmidt-Cassegrain, Maksutov-Cassegrain, Maksutov-Newtonian κ.ά.

 
H πηγή laser σε κάθε Laser Colli Mark III είναι απόλυτα ρυθμισμένη σε μηχανικό τόρνο. Η δέσμη laser είναι ιδιαίτερα οξεία και χωρίς διάχυση, ενώ είναι ορατή από οποιαδήποτε γωνία. Το σώμα του αποτελείται από αλουμίνιο ενιαίας χύτευσης για μεγαλύτερη ακρίβεια του οργάνου.

 

 

Το Baader Laser Colli Mark III, έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα στα παρακάτω σημεία:

  • Επανασχεδίαση του κυρίου σώματος ( κατά το 1/3 μικρότερο και πιο ελαφρύ)
  • Πιο εύχρηστος διακόπτης on/off
  • Ευκολότερη πρόσβαση στη μπαταρία
  • Υψηλότερης ποιότητας βιομηχανικό laser με ευκρινέστερη κουκίδα
  • Ακριβέστερη συνολική ρύθμιση του οργάνου
  • Τελειότερη μηχανουργική κατεργασία στο χρωμιωμένο ακροσωλήνιο 1.1/4"
  • Ελαστικός δακτύλιος συγκράτησης από σιλικόνη για ασφαλέστερους χειρισμούς τις κρύες νύχτες
  • Έγχρωμη συσκευασία δώρου

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χαρτοκιβώτιο 1 50 x 50 x 160 mm ( 0.2 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό