ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ, Ø31.8mm

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ, Ø31.8mm

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ, Ø31.8mm

SKYWATCHER

Μεταλλικό προσοφθάλμιο της SkyWatcher, ιδανικό για ακριβή ευθυγράμμιση των κατόπτρων.
49,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AO94182
SkyWatcher Προσοφθάλμιο Ευθυγράμμισης Κατόπτρων, διαμέτρου 31,8mm (1 1/4")

Η ευθυγράμμιση των κατόπτρων είναι μια διαδικασία που γίνεται για να επιτευχθεί η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κατόπτρων, ώστε να εστιάζουν σωστά το φως στο προσοφθάλμιο.

Το προσοφθάλμιο ευθυγράμμισης της SkyWatcher  είναι ιδανικό για την ακριβή ευθυγράμμιση των κατοπτρικών και χρήσιμο για ευθυγράμμιση των Schmidt-Cassegrains. Προσαρμόζεται στη θέση του προσοφθαλμίου, στον εστιαστή ή στο διαγώνιο, διαμέτρου 31,8mm (1,1/4") και η διαδικασία γίνεται εύκολα χρησιμοποιώντας την μικρή οπή στη μια άκρη του προσοφθαλμίου και το λεπτό σταυρόνημα στην άλλη άκρη.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 31.8
.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό