Διορθωτής κόμης για κατοπτρικά τηλεσκόπια f/4

Διορθωτής κόμης για κατοπτρικά τηλεσκόπια f/4

Διορθωτής κόμης για κατοπτρικά τηλεσκόπια f/4

SKYWATCHER

Φτιαγμένος για τα γρήγορου εστιακού λόγου f/4 νευτώνεια τηλεσκόπια της SkyWatcher. Προσφέρει εκπληκτικά ευρέα πεδία με σημειακούς αστέρες μέχρι την άκρη του οπτικού πεδίου

364,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AOSUPERCOMACOR
Διορθωτής κόμης 2” για Νευτώνεια τηλεσκόπια f/4


Φτιαγμένος για τα γρήγορου εστιακού λόγου f/4 νευτώνεια τηλεσκόπια της SkyWatcher. Προσφέρει εκπληκτικά ευρέα πεδία με σημειακούς αστέρες μέχρι την άκρη του οπτικού πεδίου. Η μεγέθυνση δεν επηρεάζεται. Συνοδεύεται από όλους τους απαραίτητους αντάπτορες για οπτική παρατήρηση. Για τη φωτογράφιση με DSLR χρειάζεται ένας αντάπτορας σε M48x0.75 για τη μηχανή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 310


Μήκος: 10.8 cm
Χρώμα: Μαύρο
Οπτικά στοιχεία: 4 φακοί
Οπτική διαδρομή: 55 mm backfocus

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό