Διοφθάλμιο Baader MaxBright® II με θήκη

Διοφθάλμιο Baader MaxBright® II με θήκη

Διοφθάλμιο Baader MaxBright® II με θήκη

BAADER PLANETARIUM

Το MaxBright® II Binoviewer ενσωματώνει τη γνώση που έχει αποκτηθεί στα τριάντα χρόνια που η Baader κατασκευάζει διοφθάλμια. Είναι ανώτερο από φθηνότερα μοντέλα από πολλές απόψεις

505,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2456460
Διοφθάλμιο Baader MaxBright® II με θήκη
 

Επιτέλους ήρθε το  MaxBright® II Binoviewer. Συμπληρώνει το κενό ανάμεσα σε πιο φτηνά, εισαγωγικού επιπέδου, διοφθάλμια και το κορυφαίο διοφθάλμιο της Baader, το Mark V.

Χαρακτηριστικά του MaxBright® II:

  • Πρίσματα 27mm με καθαρή διάμετρο 26 / 25,5mm, για όλα τα προσοφθάλμια διαμέτρου 1,25" και εστιακής απόστασης έως 35mm.
  • Εργονομικά σχεδιασμένοι σφιγκτήρες προσοφθαλμίων ClickLock® με ρύθμιση διοπτρίας.
  • Σπείρωμα σύνδεσης Baader Astro T-2 System™ (M 42 x 0.75) και Zeiss micro-bayonet για όσο το δυνατόν πιο κοντή σύνδεση με (σχεδόν) όλα τα τηλεσκόπια που υπάρχουν.
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει:  Διοφθάλμιο Baader MaxBright® II με αντάπτορες για T-2 και Zeiss micro-bayonet σε θήκη μεταφοράς με εσωτερική μαλακή επένδυση.
  • Μήκος οπτικού σωλήνα: 110 mm (± 1 mm)

 

Το MaxBright® II Binoviewer ενσωματώνει τη γνώση που έχει αποκτηθεί στα τριάντα χρόνια που η Baader κατασκευάζει διοφθάλμια. Είναι ανώτερο από φθηνότερα μοντέλα από πολλές απόψεις:

  • Η Baader κατασκευάζει το κέλυφος των μεγάλων πρισμάτων 27mm με δικά της καλούπια, χρησιμοποιώντας τα σχέδια παραγωγής της Carl Zeiss. Το αντιολισθητικό δερμάτινο φινίρισμα κάνει πιο ασφαλή τη λαβή, ιδιαίτερα όταν στο διοφθάλμιο έχουν τοποθετηθεί βαριά προσοφθάλμια.
  • Στη μεριά των προσοφθαλμίων ξεχωρίζουν αμέσως οι νέας σχεδίασης, αυτοκεντραριζόμενοι σφιγκτήρες προσοφθαλμίων Clicklock® με ρύθμιση διοπτρίας. Χάρη στην εργονομική σχεδίαση, μπορείτε να ξεχωρίσετε το κούμπωμα από τη ρύθμιση διοπτρίας ακόμα και με κλειστά μάτια ή σε πλήρες σκοτάδι. Τα εσωτερικά μέρη είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, για μέγιστη σταθερότητα. Οι άριστης ποιότητας σφιγκτήρες προσοφθαλμίων δεν είναι παρά το ακριανό τμήμα ενός οπτικού συστήματος που έχει ευθυγραμμιστεί με ακρίβεια και που έχει σχεδιαστεί για πολύ υψηλές μεγεθύνσεις. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να επιτευχθεί η σχεδόν τρισδιάστατη εικόνα και η άνετη παρατήρηση που προσδοκάται από ένα διοφθάλμιο.
  • Όλες οι οπτικές επιφάνειες του Maxbright® II έχουν επιστρώσεις 7 στιβάδων. Οι βάσεις των πρισμάτων έχουν κατασκευαστεί όπως στο διοφθάλμιο Mark V. Η καθαρή διάμετρος είναι 26mm στη μεριά του τηλεσκοπίου και 25,5mm στη μεριά των προσοφθαλμίων. Ακόμα και τα προσοφθάλμια eudiascopic 35mm της Baader φωτίζονται χωρίς βινιετάρισμα. Σε σύγκριση με μοντέλα με μικρότερα πρίσματα, μπορείτε στην ίδια μεγέθυνση να δείτε πολύ μεγαλύτερο μέρος του ουρανού – παραπλήσιο με αυτό του Mark V.
  • Στη μεριά του τηλεσκοπίου υπάρχει είτε ένα καπέλο παξιμάδι Τ-2 είτε ένας δακτύλιος dovetail με γνήσιο Zeiss micro bayonet – και οι δύο δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνονται στη συσκευασία και επιτρέπουν πολύ κοντή  προσαρμογή σε όλα τα συνήθη σπειρώματα καθώς και σε πρίσματα και κάτοπτρα Τ-2 της Baader. Σε σύγκριση με φιξ ρύγχη, αυτός ο τρόπος εξοικονομεί πολύ backfocus. To MaxBright® II είναι συμβατό με όλους τους Glasspathcorrectors της Baader. Σύμφωνα με οπτικούς υπολογισμούς που έκανε η Carl Zeiss, αυτά τα διορθωτικά συστήματα φακών μετατοπίζουν την εστία προς τα έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε παρά το back focus των σχεδόν 11 cm (την απαιτούμενη διαδρομή του εστιαστή προς τα μέσα) του διοφθαλμίου. Επίσης, διορθώνουν το χρωματικό σφάλμα που, χωρίς αυτά, θα υπεισερχόταν από τα πρίσματα στις περιπτώσεις που το τηλεσκόπιο είναι μεταξύ f/4 και f/7. Οι Glasspathcorrectors δεν είναι απλά φακοί Barlow, αν και μοιάζουν. Για αυτό τον λόγο, στη Γερμανία το όνομα Glaswegkorrektor® είναι προστατευμένο σήμα κατατεθέν της Baader Planetarium.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 595

Πρίσματα: 27 mm
Επιστρώσεις φακών: 7 στιβάδων
Επιστρώσεις πρισμάτων: 7 στιβάδων
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία: Θήκη από σκληρό πλαστικό, αντάπτορας T-2, δακτύλιος dovetail Zeiss

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: