Διηλεκτρικό Διαγώνιο 2″

Διηλεκτρικό Διαγώνιο 2″

Διηλεκτρικό Διαγώνιο 2″

AURIGA

Τα διηλεκτρικά διαγώνια κάτοπτρα γωνίας 90° είναι μια πολύτιμη προσθήκη στον εξοπλισμό κάθε ερασιτέχνη αστρονόμου. Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί τα πάντα. Από το μηχανισμό "Quick Lock" με πρακτικές οδοντώσεις έως τις οπτικές ιδιότητες. 

220,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AUDIAG2
Διηλεκτρικό Διαγώνιο Auriga 2″
 

Τα διηλεκτρικά διαγώνια κάτοπτρα γωνίας 90° είναι μια πολύτιμη προσθήκη στον εξοπλισμό κάθε ερασιτέχνη αστρονόμου. Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί τα πάντα. Από το μηχανισμό "Quick Lock" με πρακτικές οδοντώσεις έως τις οπτικές ιδιότητες. Τα περισσότερα διαγώνια της αγοράς παρέχουν ανακλαστικότητα που μόλις ξεπερνάει το 90%, ενώ αυτό το διαγώνιο της Auriga έχει διηλεκτρική ανακλαστική επιφάνεια που ανακλά προς το προσοφθάλμιο το 99% του προσπίπτοντος φωτός. Το αποτέλεσμα; Λαμπρά είδωλα με υψηλό κοντράστ. Έτσι, απολαμβάνετε τις παρατηρήσεις σας χωρίς απώλειες ευκρίνειας και κοντράστ, κάτι που είναι ιδιαίτερα αισθητό σε παρατηρήσεις υψηλής ανάλυσης.

Έχετε μεγάλα, βαριά προσοφθάλμια και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε με το τηλεσκόπιό σας; Το βολικό και αποτελεσματικό σύστημα Quick Lock επιτρέπει την ασφαλή συγκράτηση οποιουδήποτε προσοφθαλμίου. Απλά ξεβιδώστε και σφίξτε τον δακτύλιο για να ασφαλίσετε το προσοφθάλμιο στην επιθυμητή θέση. Οι οδοντώσεις αυξάνουν την πρόσφυση και διευκολύνουν τον χειρισμό των δακτυλίων.

Εάν έχετε προσοφθάλμια διαμέτρου είτε 31,8mm είτε 50,8mm, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ανησυχείτε μήπως τα χαράξετε. Το κλασικό σύστημα συγκράτησης με βίδα αφενός χαράζει την κάνη και αφετέρου επιτρέπει μια κάποια κλίση του προσοφθαλμίου μέσα στο διαγώνιο. Ενώ με το σύστημα Quick Lock θα είστε βέβαιοι ότι η οπτική διαδρομή, ακόμα και όταν τοποθετείτε μεγάλους και βαριούς φακούς Barlow ή άλλα παρελκόμενα, είναι πάντα τέλεια ευθυγραμμισμένη, χωρίς ανεπιθύμητες κλίσεις, που μπορεί να υποβαθμίσουν αισθητά τις παρατηρήσεις σας. Για να χρησιμοποιήσετε ένα κλασικό προσοφθάλμιο31,8 mm, σφίξτε τον αντάπτορα 50,8mm/31,8mm  βιδώνοντας τον μεγάλο οδοντωτό δακτύλιο του διαγωνίου, χαλαρώστε τον δακτύλιο του αντάπτορα, τοποθετήστε τον προσοφθάλμιο φακό και σφίξτε τον μικρό δακτύλιο του διαγωνίου. Για να χρησιμοποιήσετε προσοφθάλμια2 ιντσών, αφαιρέστε τον αντάπτορα 50,8mm/31,8mm και τοποθετήστε το προσοφθάλμιο.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 50.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό