CRYSTAL-PRO

CRYSTAL-PRO

CRYSTAL-PRO

KONUS

Ένα στερεοσκοπικό μικροσκόπιο κατάλληλο για διάφορες χρήσεις. Για τεχνικούς κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικούς, γεωπόνους, φυσιοδίφες, σχολικά και πανεπιστημιακά εργαστήρια φυσικών και άλλων επιστημών κ.ά.
1.194,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KO5424

Στερεοσκόπιο "CRYSTAL-PRO" (zoom)

 

 

Ένα ισχυρό, στερεοσκοπικό μικροσκόπιο με οπτικό σύστημα Greenough. Διαθλετει τριοφθαλμική κεφαλή που δίνει μεγεθύνσεις από 7 έως 45x με μια καινοτομία: τη βάση με τον εκτεινόμενο βραχίονα που μπορεί πλήρως να περιστραφεί και να ρυθμιστεί ώστε να είναι κατάλληλη για ειδικές εργασίες. Με δύο προσοφθάλμιους ευρέως πεδίου WF 10x, κοχλίες εστίασης και στις δύο πλευρές, ρύθμιση διακορικής απόστασης και διοπτρική ρύθμιση. Μέγιστο ύψος βραχίονα 30cm, μέγιστο μήκος βραχίονα 55cm. Οι δύο διαφορετικοί, προαιρετικοί φωτισμοί συμπληρώνουν το στερεοσκόπιο: μπορεί κανείς να επιλέξει είτε τον αντικειμενικό, είτε τον επιτραπέζιο φωτισμό. Ο πρώτος  εφαρμόζει κατευθείαν επάνω στον αντικειμενικό φακό του μικροσκοπίου με τον αντάπτορα που περιλαμβάνει. Ο δεύτερος έχει εύκαμπτο βραχίονα και ρύθμιση της έντασης του φωτός.

Με το μικροσκόπιο αυτό μπορούμε να φωτογραφήσουμε με τον κλασικό τρόπο ή να μεταφέρουμε την εικόνα των ειδών που παρατηρούμε , στον υπολογιστή, για ψηφιακή φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση ή απλή παρατήρηση. Στην πρώτη περίπτωση  χρησιμοποιούμε τον ειδικό αντάπτορα  και ένα δαχτυλίδι Τ/2 για την προσάρτηση φωτογραφικής μηχανής REFLEX, ενώ στη δεύτερη μια CCD κάμερα  ή  ψηφιακή κάμερα απεικόνισης (Web Camera).

Διατίθεται, επίσης, προαιρετικά, φωτιζόμενη βάση , με φωτισμό από κάτω και δίσκος μαύρος,  κατάλληλος για τους γεμολόγους. Άλλα προαιρετικά αξεσουάρ αυτού του στερεοσκοπίου είναι το ζεύγος προσοφθαλμίων 15x  ή 20x.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 15000
Αντικειμενικός 1 Zoom 0.7x-4.5x
Κεφαλή Τριοφθαλμική, με ρύθμιση της διακορικής απόστασης και διοπτρική ρύθμιση
Προσοφθάλμιο 10x, ευρέως πεδίου
Χαρτοκιβώτιο 1 540 x 520 x 220 mm ( 16 Kg )
Χαρτοκιβώτιο 2 380 x 240 x 360 mm ( 4.5 Kg )
  • Οδηγίες χρήσης  στα ελληνικά.
  • Εργοστασιακή Εγγύηση 2 έτών
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: