ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ FOCUSCUBE

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ FOCUSCUBE

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ FOCUSCUBE

PEGASUS

Το χειριστήριο του FocusCube σας επιτρέπει να εστιάσετε χειροκίνητα με ακρίβεια και χωρίς δονήσεις!
72,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
PEG-0017

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ FOCUSCUBE  

Το χειριστήριο του FocusCube σας επιτρέπει να εστιάσετε χειροκίνητα με ακρίβεια και χωρίς δονήσεις!

Αυτό το χειριστήριο είναι κατάλληλο μόνο για το Pegasus FocusCube. Μην το συνδέσετε με κανένα άλλο προϊόν της Pegasus Astro, γιατί είναι πιθανό να προκληθεί ζημιά και στις δύο συσκευές.

Ψηφιακός Κωδικοποιητής με το πάτημα ενός κουμπιού

Το κυλινδρικό κουμπί προσομοιώνει τη ροδέλα του εστιαστή. Περιστρέψτε το κυλινδρικό κουμπί και εστιάστε με ευκολία! Μπορείτε να αυξήσετε την ακρίβεια πατώντας το κουμπί προς τα μέσα: η ταχύτητα μειώνεται στο 1:10, όπως στη ροδέλα λεπτής εστίασης στον εστιαστή σας!

Μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα με την εφαρμογή στον υπολογιστή σας

Απλά συνδέστε το χειριστήριο στη βοηθητική θύρα του FocusCube και απολαύστε ακρίβεια στη χειροκίνητη εστίαση, χωρίς δονήσεις. Δεν χρειάζεται να αποσυνδέετε το χειριστήριο όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να ελέγξετε το FocusCube. Μπορούν να λειτουργούν και τα δύο παράλληλα.

Φωτεινή ένδειξη LED για κάθε ταχύτητα

Πάνω από την υποδοχή RJ45 υπάρχουν δύο λαμπάκια LED. Το πράσινο και το κίτρινο σημαίνουν την εν χρήσει ταχύτητα: χοντρική ή λεπτή εστίαση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x χειριστήριο για FocusCube
1 x καλώδιο RJ45 προς RJ45

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό