C5 SPOTTER

C5 SPOTTER

C5 SPOTTER

CELESTRON

Το τηλεσκόπιο C5 είναι ιδανική επιλογή για τον σοβαρό παρατηρητή πτηνών, για τον λάτρη της φύσης ή για οποιονδήποτε θέλει να απολαμβάνει όμορφες θέες – είτε από το σπίτι είτε στη φύση. 

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CΕ52291

C5 SPOTTER

Τηλεσκόπιο επίγειας παρατήρηση

Το τηλεσκόπιο επίγειας παρατήρησης C5 της Celestron, είναι ένα οπτικό σύστημα τύπου Schmidt-Cassegrain, με διάμετρο 127mm, εστιακή απόσταση 1250 mm και εστιακό λόγο f/10. Η οπτική του υπεροχή είναι ο λόγος που το επέλεξε η NASA για πολλές αποστολές του διαστημικού λεωφορείου.

Το τηλεσκόπιο C5 είναι ιδανική επιλογή για τον σοβαρό παρατηρητή πτηνών, για τον λάτρη της φύσης ή για οποιονδήποτε θέλει να απολαμβάνει όμορφες θέες – είτε από το σπίτι είτε στη φύση. Με βάρος μόλις 2,7 kg και μήκος 28 cm, αυτό το τηλεσκόπιο είναι ένα εντελώς φορητό οπτικό και φωτογραφικό όργανο, που αποδίδει καλά σε κάθε τοποθεσία. Επιπλέον, η Celestron προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προαιρετικά παρελκόμενα, που διευρύνουν τις δυνατότητες αυτού του ιδιαίτερου οργάνου.

Η διάμετρος 5 ιντσών του C5 του επιτρέπει να ξεπερνάει με άνεση τις συνήθεις διόπτρες επίγειας παρατήρησης, που έχουν μικρότερη διάμετρο. Έχει 4,5 φορές μεγαλύτερη φωτοσυλλεκτική ικανότητα από μια διόπτρα 60 mm και 2,5 φορές μεγαλύτερη από μία διόπτρα 80 mm. Έτσι, το C5 είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή, αν ζητάτε ένα ισχυρό όργανο που να αποδίδει λαμπρά και ευκρινή είδωλα.
Το τηλεσκόπιο επίγειας παρατήρησης C5 είναι ένα πολυχρηστικό όργανο, και η ελάχιστη απόσταση εστίασης, περίπου 6 m, σας δίνει τη δυνατότητα να παρατηρήσετε με ευκολία φυτά, ζώα, πτηνά ή έντομα. Ταυτόχρονα, το C5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αστρονομικό τηλεσκόπιο. Επιπλέον, το C5 αλλάζει εύκολα από ένα ισχυρό όργανο επίγειας παρατήρησης σε έναν υψηλών επιδόσεων τηλεφακό 1250 mm f/10.

Η φωτογράφηση είναι πανεύκολη, γιατί το C5 είναι σχεδιασμένο για να δέχεται φωτογραφική μηχανή. Για να πάρετε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με το C5, απλά προσαρμόστε στο πίσω μέρος του τα κατάλληλα προαιρετικά παρελκόμενα, δηλαδή έναν προσαρμογέα τύπου Τ και έναν δακτύλιο τύπου Τ για την φωτογραφική σας μηχανή 35 mm SLR, και είστε έτοιμοι για φωτογράφηση. Το κλείδωμα του τρίποδα στον σωλήνα του C5 διευκολύνει την προσάρτηση του σωλήνα σε έναν τρίποδα, είτε για παρατήρηση είτε για φωτογράφηση. Το C5 διατίθεται πλήρες μέσα στην δική του θήκη μεταφοράς, που έχει μαλακή πλευρική επένδυση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 2722
Οπτικός Σχεδιασμός Καταδιοπτρικό Schimdt-Cassegrain
Διάμετρος (mm) 127
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1250
Εστιακός Λόγος (f/) 10
Στήριξη Δεν περιλαμβάνεται στήριξη ή τρίποδας
Ερευνητής 6x30
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 254
Προσοφθάλμιο 25 mm (50x)

Επιστρώσεις: StarBright XLT
Διαγώνιο: ανόρθωσης ειδώλου 45°
Θήκη ανθεκτική στην υγρασία, με μαλακή πλευρική ενίσχυση
Φαινόμενο οπτικό πεδίο: 1°
Eye Relief: 22 mm
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 6.1 m
Οπτικές επιστρώσεις: StarBright
Δέχεται κάμερα: Ναι

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα:
Προαιρετικά Αξεσουάρ: