BLAZE PLUS 50

BLAZE PLUS 50

BLAZE PLUS 50

LEVENHUK

'Ενα μικρό, ελαφρύ και ισχυρό οπτικό όργανο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλες τις εποχές του χρόνου και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
134,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-72099

ΔΙΟΠΤΡΑ BLAZE PLUS 50 

Η διόπτρα Levenhuk Blaze 50 PLUS έχει ό,τι χρειάζεστε για άνετη παρατήρηση του κόσμου που μας περιβάλλει. Πρόκειται για ένα μικρό, ελαφρύ και ισχυρό οπτικό όργανο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλες τις εποχές του χρόνου και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Αυτή η διόπτρα δεν επηρεάζεται από βροχή, χιόνι, υψηλή υγρασία ή θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Μπορείτε να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε τον κόσμο με αυτή τη διόπτρα. 

Οι φακοί της διόπτρας Levenhuk Blaze 50 PLUS είναι φτιαγμένοι από οπτικό γυαλί BK-7 και έχουν πολλαπλές αντιανακλαστικές επιστρώσεις. Ο αντικειμενικός φακός ζουμ δίνει μεταβλητή μεγέθυνση από 13x έως 40x. Αυτή η διόπτρα αποδίδει καθαρή εικόνα με μεγάλη αντίθεση και υψηλή ανάλυση, χωρίς οπτικά σφάλματα. Οι καλύτεροι στόχοι για παρατήρηση είναι πουλιά, ζώα και πολύ μακρινά αντικείμενα. Η διόπτρα Levenhuk Blaze 50 PLUS είναι τέλεια για λήψη φωτογραφιών – μπορείτε να συνδέσετε έναν ειδικό αντάπτορα (αγοράζεται ανεξάρτητα). 

Το εντελώς αδιάβροχο κέλυφος είναι γομωμένο με άζωτο, το οποίο αποτρέπει το θάμπωμα των οπτικών που συνήθως συμβαίνει όταν η θερμοκρασία μεταβάλλεται απότομα. Μπορείτε να βγείτε από ένα θερμαινόμενο κτήριο στο κρύο και να αρχίσετε αμέσως την παρατήρηση. Για στατικές παρατηρήσεις μεγάλης διάρκειας συστήνεται να προσαρτήσετε τη διόπτρα σε έναν τρίποδα – η διόπτρα διαθέτει σπείρωμα 1/4" ειδικό για τρίποδα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ένας μικρός επιτραπέζιος τρίποδας, που είναι απαραίτητος για παρατηρήσεις υπό υψηλή μεγέθυνση, καθώς ελαχιστοποιεί το κούνημα της εικόνας. 

Με μια ματιά:

Μικρή διόπτρα, τουριστικού τύπου
Μεταβλητή μεγέθυνση
Αποσπώμενο μεταλλικό προσοφθάλμιο
Κέλυφος με γόμωση αζώτου


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ζουμ: Ναι
Υλικό οπτικών: Γυαλί BK-7
Επιστρώσεις οπτικών: Πλήρεις, πολλαπλές
Αδιάβροχη: Ναι
Σώμα: Πλαστικό
Χρήση: Προϊόν για γενική χρήση. Επιτρέπεται η χρήση από παιδιά άνω των 3 ετών.
Περιλαμβάνεται θήκη: Ναι
Προσοφθάλμιο: 6 στοιχείων, αποσπώμενο, μεταλλικό
Exit pupil: 3,8–1,3 mm
Διάμετρος κάννης προσοφθαλμίου: 1,73"
Σπείρωμα: 1/4"

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 50mm
Επιστρώσεις Οπτικών Πλήρως Πολυεπιστρωμένα
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 54–25
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 3,1°–1,4°
Eye Relief (mm) 16
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 4
Μεγεθύνσεις zoom 13x - 40x
Στεγανότητα Αδιάβροχα
Θήκη Μεταφοράς Μαλακή
Exit pupil (mm) 3.8 – 1.3

Διαστάσεις συσκευασίας: 370 x 180 x 100 mm


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Διόπτρα

  • Μεταλλικός επιτραπέζιος τρίποδας

  • Καλύμματα αντικειμενικού και προσοφθάλμιου φακού

  • Πανάκι καθαρισμού

  • Λουρί

  • Θήκη για αποθήκευση και μεταφορά

  • Οδηγίες χρήσεως και δια βίου εγγύηση

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: