BD 8x42 XD

BD 8x42 XD

BD 8x42 XD

KOWA

Η Kowa ενσωματώνει τους θρυλικούς φακούς XD στην κομψή σειρά BD. Το αποτέλεσμα: ακόμα μεγαλύτερη διαύγεια και οπτική ποιότητα στα κιάλια BD.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KW-BD42.8XD
BD 8x42 XD
Μια νέα γενιά γεννιέται

 

Η Kowa ενσωματώνει τους θρυλικούς φακούς XD στην κομψή σειρά BD. Το αποτέλεσμα: ακόμα μεγαλύτερη διαύγεια και οπτική ποιότητα στα κιάλια BD.

Οι φακοί PROMINAR XD προσφέρουν μέγιστη διαπερατότητα φωτός και κοντράστ.
Ο κάθε αντικειμενικός φακός αποτελείται από 2 στοιχεία XD. Έτσι μειώνεται σημαντικά το χρωματικό σφάλμα και υπάρχει υψηλό κοντράστ στο οπτικό πεδίο του παρατηρητή. 

C3 diagram
   

C3

Η επίστρωση C3 της KOWA  

Τα κιάλια της KOWA τύπου Roof κάνουν χρήση του πρίσματος Schmidt-Pechan. Η μία επιφάνεια του πρίσματος Pechan δεν παρέχει απόλυτη ανακλαστικότητα. Έτσι, έχει εφαρμοστεί μία πολυεπίστρωση υψηλής ανακλαστικότητας, η επίστρωση C3. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ανακλαστικότητα από ότι με ασήμι ή οπτικά βελτιωμένο αλουμίνιο, προσφέροντας  ανακλαστικότητα της τάξης του 99% ή υψηλότερη σε όλο το ορατό φάσμα (400 έως 700 nm). Όχι μόνο παρέχει φωτεινές και οξείες εικόνες, αλλά επιτυγχάνεται ακριβής αναπαραγωγή του χρώματος. Ακόμη, το πρίσμα Roof του πρίσματος Schmidt είναι επικαλυμμένο σε όλες τις επιφάνειες, ώστε να αποφευχθεί η μείωση του κοντράστ και της ανάλυσης της εικόνας. 


Η επίστρωση KR (Kowa Repelling)

Η επίστρωση KR εφαρμόζεται στις εξωτερικές επιφάνειες των προσοφθαλμίων και των αντικειμενικών φακών. Προστατεύει τους φακούς από τη βρωμιά και τα διάφορα υπολείμματα που μπορεί να έρθουν σε επαφή με το φακό, κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Με τον τρόπο αυτόν γίνεται ευκολότερη η απομάκρυνση των λεκέδων ή στιγμάτων από τους φακούς. 

Ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 1,5 μέτρο.
 Δεκαετίες οπτικής καινοτομίας, ανάπτυξης και τεχνολογίας οδήγησαν στη δημιουργία κιαλιών με ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 1,5 μέτρο. Είναι ιδανικά για παρατήρηση φυτών, εντόμων και άλλων  κοντινών αντικειμένων.

Ελαφρύ σώμα από κράμα μαγνησίου.
Ένα νέο, ελαφρύτερο, αλλά εξαιρετικά στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου, σημαίνει ότι το νέο μοντέλο BD μπορεί να αντέχει στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ συνεχίζει να παραμένει ελαφρύ και φορητό.

Ευρύτερο Οπτικό Πεδίο
Τα νέα μοντέλα BD42 XD PROMINAR παρέχουν ευρύτερο οπτικό πεδίο (μάλιστα στο μοντέλο 8x το πεδίο είναι κατά 20% μεγαλύτερο σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο BD).

Μικρό Μέγεθος
Το μικρό σώμα του μοντέλου BD42 PROMINAR έχει ίδιο μήκος με τα κιάλια της τάξης των 32mm. Έτσι, αυτό το μοντέλο συνδυάζει την ευχρηστία και τη φορητότητα ενός μοντέλου 32mm με την ισχύ και την ευκρίνεια ενός μοντέλου 42mm.

Κομψά και εργονομικά
Το κομψό, μοντέρνο και ποιοτικό σώμα τους κάνει τη χρήση αυτών των κιαλιών απόλαυση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 660
Διάμετρος Φακού (mm) 42
Μεγέθυνση (x) 8
Οπτικός Σχεδιασμός Roof
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 7.5°
Exit pupil (mm) 5.3
Eye Relief (mm) 19
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Μαλακή με επένδυση
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 131
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 1,5
  • Σε όλους τους φακούς της η Kowa χρησιμοποιεί τo γυαλί Eco-Glass. Το Eco-Glass είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει μόλυβδο ή άλλα επιβλαβή για την υγεία και το περιβάλλον, στοιχεία.
  • Εγγύηση: 10 έτη
  • Επιστρώσεις C3 και Phase-coating
  • Αδιάβροχα και πεπληρωμένα με ξηρό αέριο άζωτο
  • Πλήρες μήκος: 132mm
  • Υλικό: Κράμα μαγνησίου
  • Υλικό αντικειμενικού φακού: XD
  • Διακορική απόσταση: 57~75mm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: