ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL

T.F.A

Βασισμένο σε μια ιδέα του Johann Wolfgang von Goethe, δείχνει γρήγορα και με ακρίβεια οποιαδήποτε μεταβολή της ατμοσφαιρικής πίεσης.
22,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
TFA-29200001
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ WEATHER BALL

Βασισμένο σε μια ιδέα του Johann Wolfgang von Goethe, δείχνει γρήγορα και με ακρίβεια οποιαδήποτε μεταβολή της ατμοσφαιρικής πίεσης.
Περιλαμβάνονται οι ταμπλέτες για χρωματισμό του νερού και τα σύμβολα ήλιος & σύννεφα.

Ήταν ο Τοριτσέλι (1608-1647) που απέδειξε ότι η ατμοσφαιρική πίεση μεταβάλλεται. Το 1643 επινόησε το πρώτο βαρόμετρο, το οποίο και πήρε το όνομά του.
Ο Γκαίτε, ο γνωστός Γερμανός θεατρικός συγγραφέας που του άρεσε να πραγματοποιεί επιστημονικά πειράματα, ανέπτυξε αργότερα το δικό του απλό αλλά αποτελεσματικό βαρόμετρο, χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές που είχαν διατυπωθεί από τον Torricelli.Πώς λειτουργεί

Το βαρόμετρο θα δείξει οποιαδήποτε μεταβολή στην ατμοσφαιρική πίεση, άμεσα και με ακρίβεια. Όταν ανεβαίνει η ατμοσφαιρική πίεση(καλός καιρός), η στάθμη του νερού μέσα στη μπάλα πέφτει, ενώ όταν πέφτει η πίεση (άσχημος καιρός) η στάθμη του υγρού στη γυάλα θα ανεβεί. Χρειάζεται να γεμίσετε τη γυάλινη μπάλα με αποσταγμένο νερό. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ταμπλέτες με διάφορα χρώματα (που χρησιμοποιούνται συνήθως για χρωματισμό των τροφών) για τον χρωματισμό του νερού.

Επιτραπέζιο, Διαστάσεις 120 x 104 x 180 mm
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 122

Περιλαμβάνονται οδηγίες στα ελληνικά

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό