Αντάπτορας T2 συγκράτησης φίλτρων 1.25

Αντάπτορας T2 συγκράτησης φίλτρων 1.25"

Αντάπτορας T2 συγκράτησης φίλτρων 1.25"

ZWO

Προσφέρει έναν εξαιρετικά σύντομος τρόπος εισαγωγής φίλτρων 1,25" στην οπτική διαδρομή.

29,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ZWO-T2125

 

Αντάπτορας T2 συγκράτησης φίλτρων 1.25"

 

Προσφέρει έναν εξαιρετικά σύντομος τρόπος εισαγωγής φίλτρων 1,25" στην οπτική διαδρομή. Βιδώστε το φίλτρο 1,25" στον προσαρμογέα και, στη συνέχεια, βιδώστε τον προσαρμογέα με το φίλτρο στο σπείρωμα σύνδεσης T2 της κάμεράς σας.

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στον αντάπτορα της επιλογής σας. Το φίλτρο εξαφανίζεται εντελώς στην οπτική διαδρομή. Ο αντάπτορας αυτός ταιριάζει σε όλες τις κάμερες CCD και CMOS με βάση T2. Το θηλυκό σπείρωμα είναι κατάλληλο για όλα τα φίλτρα 1,25" με πλαίσιο.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό