Αντάπτορας προσαρμογής 2″ σε 1,25″ Click Lock

Αντάπτορας προσαρμογής 2″ σε 1,25″ Click Lock

Αντάπτορας προσαρμογής 2″ σε 1,25″ Click Lock

BAADER PLANETARIUM

Κατασκευασμένος με τη γνωστή ποιότητα της Baader, ο αντάπτορας αυτός θα σας χρησιμεύσει για την προσαρμογή προσοφθαλμίων και αξεσουάρ του στάνταρ διαμετρήματος 31.8mm (1¼") σε τηλεσκόπια με εστιαστές 50.8mm (2")

76,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2956214
Αντάπτορας προσαρμογής 2" σε 1¼" Click LockΚατασκευασμένος με τη γνωστή ποιότητα της BAADER, ο αντάπτορας αυτός θα σας χρησιμεύσει για την προσαρμογή προσοφθαλμίων και αξεσουάρ του στάνταρ διαμετρήματος 31.8mm (1¼") σε τηλεσκόπια με εστιαστές 50.8mm (2").  Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε έναν δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να επιστρέψετε στις απλές βίδες πίεσης! Με μια μικρή στρέψη του εξωτερικού δακτυλίου ο ορυχάλκινος δακτύλιος έρχεται σε επαφή με το προσοφθάλμιο και το κρατά σφιχτά στον υποδοχέα.

Κατασκευάζεται με μεγάλη μηχανική ακρίβεια
Κρατά με ασφάλεια προσοφθάλμια, διαγώνια και αξεσουάρ 1,25".
Ο δακτύλιος σύσφιξης είναι φτιαγμένος από σκληρό χαλκό, για να μην τραυματίζει τα προσοφθάλμια.
Ένα απαλό σφίξιμο λειτουργεί σαν μέγκενη πάνω στον δακτύλιο σύσφιξης.
Η μεταλλική προεξοχή δεν είναι βίδα, αλλά σημάδι για να ξέρουμε αν είναι ανοιχτό ή κλειστό το σύστημα στο σκοτάδι.
Με μια μικρή πίεση στην προεξοχή εντείνεται η σύσφιξη ή γίνεται αποδέσμευση.
Δέχεται όλα τα φίλτρα 2" με κέλυφος.
Έχει εσωτερικό σπείρωμα T2 (M42x0,75), που αρμόζει στα περισσότερα παρελκόμενα με σπείρωμα T2 και σε όλα τα διαγώνια Baader.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: