Αντάπτορας προσαρμογής 2' σε 1 1/4' με σπειρώματα Τ-2

Αντάπτορας προσαρμογής 2' σε 1 1/4' με σπειρώματα Τ-2

Αντάπτορας προσαρμογής 2' σε 1 1/4' με σπειρώματα Τ-2

BAADER PLANETARIUM

Κατασκευασμένος με τη γνωστή ποιότητα της Baader, ο αντάπτορας αυτός θα σας χρησιμεύσει για την προσαρμογή προσοφθαλμίων και αξεσουάρ του στάνταρ διαμετρήματος 31.8mm (1 ¼’’) σε τηλεσκόπια με εστιαστές 50.8mm (2’’)
46,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2408190
Αντάπτορας προσαρμογής 2” σε 1 ¼’’  

Κατασκευασμένος με τη γνωστή ποιότητα της BAADER, ο αντάπτορας αυτός θα σας χρησιμεύσει για την προσαρμογή προσοφθαλμίων και αξεσουάρ του στάνταρ διαμετρήματος  31.8mm (1 ¼’’) σε τηλεσκόπια με εστιαστές 50.8mm (2’’).

Ο αντάπτορας ενσωματώνει διάφορα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ένα ελαστικό χάλκινο δαχτυλίδι στο εσωτερικό , εγγυάται την προστασία των προσοφθαλμίων σας από τις μικροφθορές. Χρησιμοποιούνται ακόμα, δύο μεγάλες ορειχάλκινες βίδες, έναντι μιας, που απέχουν μεταξύ τους 90ο . Η χρήση δύο βιδών σύσφιξης εξασφαλίζει πολύ καλή στήριξη του προσοφθαλμίου και αποφυγή της ταλάντευσης, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τις εφαρμογές απεικόνισης. Προς την πλευρά του τηλεσκοπίου, ο αντάπτορας διαθέτει σπείρωμα φίλτρων 48mm (φίλτρα 2’’), καθώς επίσης και ένα εσωτερικό σπείρωμα T2 που θα σας επιτρέψει να τον χρησιμοποιήσετε μαζί με τα άλλα τμήματα T2.
 
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που  διακρίνει τον αντάπτορα από άλλους είναι το ότι περιλαμβάνει και εξωτερικό σπείρωμα T2 που περιβάλλει την υποδοχή του προσοφθαλμίου και καλύπτεται από ένα μετακινούμενο δαχτυλίδι. Αυτό το σπείρωμα επιτρέπει τη σύνδεση άλλων εξαρτημάτων T2. Έτσι, π.χ. μπορείτε να συνδέσετε τους σωλήνες προέκτασης T2 και να δημιουργήσετε ένα σύστημα φωτογράφησης με προβολή, εξαιρετικά άκαμπτο.

Για άλλη μια φορά η Baader δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τους δικούς σας δημιουργικούς συνδυασμούς.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: