Αντάπτορας Παράλληλης Φωτογ/σης  για τα Nexstar 5,6 & 8 SE

Αντάπτορας Παράλληλης Φωτογ/σης για τα Nexstar 5,6 & 8 SE

Αντάπτορας Παράλληλης Φωτογ/σης για τα Nexstar 5,6 & 8 SE

CELESTRON

Η βάση τύπου piggyback της Celestron είναι ένα θαυμάσιο εξάρτημα για κάθε παρατηρητή που ενδιαφέρεται για την αστροφωτογράφηση βαθέως ουρανού.
39,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE93609

Βάση piggyback για τα Nexstar 5,6 & 8 SEΗ βάση τύπου piggyback της Celestron είναι ένα θαυμάσιο εξάρτημα για κάθε παρατηρητή που ενδιαφέρεται για την αστροφωτογράφηση βαθέως ουρανού. Αυτή η βάση σάς επιτρέπει να προσαρτήσετε τη φωτογραφική μηχανή σας, μαζί με το φακό της, πάνω στη ράχη του τηλεσκοπίου, δίνοντας τη δυνατότητα φωτογράφησης με έναν κανονικό ή ευρυγώνιο φακό ενώ η οδήγηση γίνεται μέσα από το τηλεσκόπιο.

Ο αντάπτορας τύπου piggyback προσαρτάται στο πίσω μέρος των τηλεσκοπίων Nexstar 5 SE, Nexstar 6 SE & Nexstar 8 SE.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό