ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ MAKSUTOV ΣΕ S/C

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ MAKSUTOV ΣΕ S/C

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ MAKSUTOV ΣΕ S/C

GEOPTIK

Χρησιμοποιείστε στο Maksutov τηλεσκόπιό σας, αξεσουάρ που μέχρι τώρα προορίζονταν αποκλειστικά για τα Schmidt-Cassegrain
38,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
GE-30A188
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΜΑΚSUTOV σε S/CΤο εξάρτημα αυτό είναι ένας δακτύλιος από αλουμίνιο/μπρούντζο, με διπλό σπείρωμα: το εσωτερικό σπείρωμα αρμόζει στην οπτική έξοδο τηλεσκοπίου τύπου Maksutov, ενώ το εξωτερικό σπείρωμα δέχεται όλα τα αξεσουάρ των τηλεσκοπίων τύπου Schmidt-Cassegrain. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στο Maksutov τηλεσκόπιό σας, αξεσουάρ που μέχρι τώρα προορίζονταν αποκλειστικά για τα Schmidt-Cassegrain, όπως π.χ. Radial Guider για οδήγηση μέσω του τηλεσκοπίου, μειωτή εστιακού λόγου (focal reducer) κ.ά.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 20
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό