Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III

Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III

Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III

BAADER PLANETARIUM

Ο νέος προσαρμογέας φωτογραφικού φακού M43/SP54 δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του νέου Mark III Hyperion Zoom να χρησιμοποιήσει όλους τους φωτογραφικούς δακτυλίους προσαρμογής φακού SP54 όπως και στα αρχικά Hyperion Zoom Mark I και Mark II.
31,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2958086
Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III


Το Hyperion Zoom Mark III διαθέτει ένα αφαιρούμενο προσοφθάλμιο παρέκταμα προκειμένου να παρέχει επαρκή χώρο για τη μύτη του χρήστη, όταν χρησιμοποιείται με Binoviewer. Ως εκ τούτου, το σπείρωμα για φωτογραφική μηχανή στο πάνω μέρος του προσοφθαλμίου είναι πλέον 43 mm. Ο νέος προσαρμογέας φωτογραφικού φακού M43/SP54 (# 2958086) δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του νέου Mark III Hyperion Zoom να χρησιμοποιήσει όλους τους φωτογραφικούς δακτυλίους προσαρμογής φακού SP54 όπως και στα αρχικά Hyperion Zoom Mark I και Mark II.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό