Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3

Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3

Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3

SKYWATCHER

Πλάκα προσαρμογής για την προσάρτηση διοπτρών, φωτογραφικών μηχανών και άλλων παρελκομένων πάνω στον Τρίποδα SkyWatcher AZ3.
33,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AOADAPTAZ3

Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3

Αυτή η πλάκα προσαρμογής επιτρέπει τη χρήση διοπτρών επίγειας παρατήρησης, φωτογραφικών μηχανών και άλλων παρελκόμενων που έχουν στάνταρ σπείρωμα για φωτογραφικό τρίποδα πάνω στον Τρίποδα SkyWatcher AZ3. Η πλάκα βιδώνει απευθείας στις δύο οπές στην πάνω πλάκα του AZ3, ενώ το σπείρωμα διαθέτει δακτύλιο σύσφιξης, ώστε οι διόπτρες και οι φωτογραφικές μηχανές να συνδέονται και να αποσυνδέονται χωρίς εργαλεία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 250 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: