Αντάπτορας D-SLR

Αντάπτορας D-SLR

Αντάπτορας D-SLR

Ο αντάπτορας TSN- PΑ7 της Kowa μετατρέπει τη διόπτρα σας της σειράς TSN880 ή TSN770 σε έναν εξαιρετικά υψηλής μεγέθυνσης τηλεφακό για μηχανή DSLR.

199,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
KW-TSNPA7

Αντάπτορας D-SLR

Ο αντάπτορας TSN- PΑ7 της Kowa μετατρέπει τη διόπτρα σας της σειράς TSN880 ή TSN770 σε έναν εξαιρετικά υψηλής μεγέθυνσης τηλεφακό για μηχανή DSLR. Έτσι, σας επιτρέπει, όχι μόνο να έχετε μία καταπληκτική από άποψη contrast, θέα του κόσμου γύρω σας αλλά και να την αποτυπώνετε με λεπτομέρεια και ζωντάνια στις λήψεις φωτογραφιών και βίντεο μέσω της DSLR.

Σε αντίθεση με τη συμβατική φωτογράφηση όπου η εικόνα προέρχεται μέσα από τη διόπτρα και το προσοφθάλμιό της  ο αντάπτορας ΡΑ7 συνδέει άμεσα τη διόπτρα με τη μηχανή, μέσω ενός δακτύλιου T Ring. Αυτή η σύνδεση διαθέτει μικρότερο βάρος και όγκο από ένα συμβατικό τηλεφακό και δίνει μεγαλύτερη μεγέθυνση από αυτόν!

Σχεδιάστηκε για χρήση με τα προσοφθάλμια zoom TE-11WZ / TE10Z και τις διόπτρες TSN880/770 της Kowa. Ο σχεδιασμός επιτρέπει τη χρήση όλου του εύρους zoom του προσοφθαλμίου, παρέχοντας την εκπληκτική εστιακή απόσταση των έως και 2570mm με το προσοφθάλμιο TE-11WZ ή έως και 2750mm με το προσοφθάλμιο TE10Z.

Για ακόμη μεγαλύτερο εύρος εστιακής απόστασης ο αντάπτορας TSN-PA7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το σύστημα Telephoto Lens System της Kowa.

Η εστίαση επιτυγχάνεται με τον διπλό εστιαστή πάνω στο σώμα της διόπτρας οποίος συνδυάζει την αδρή με τη μικρομετρική εστίαση ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο κατά τη φωτογράφηση με μεγέθυνση. Τέρμα στο κυνήγι της απογοητευτικής αυτόματης εστίασης. Η απόφαση είναι δική σας, γρήγορη και ακριβής χειροκίνητη εστίαση, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες!
Η εναλλαγή μεταξύ της παρατήρησης και της φωτογράφησης μέσα από το προσοφθάλμιο γίνεται γρήγορα και εύκολα. Ο TSN-PA7 περνάει πάνω από το προσοφθάλμιο και βιδώνει/ ξεβιδώνει πάνω στη διόπτρα με το παρεχόμενο κολάρο.   

 

Πίνακες εστιακών αποστάσεων συστήματος Διόπτρας - Ζοοm προσοφθαλμίου - Αντάπτορα TSNPA7


focal with pa7

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά Αξεσουάρ: