Ανορθωτής Ειδώλου, Ø 31,8mm

Ανορθωτής Ειδώλου, Ø 31,8mm

Ανορθωτής Ειδώλου, Ø 31,8mm

VIXEN

Ανορθωτής ειδώλου υψηλής ποιότητας για κατοπτρικά και διοπτρικά τηλεσκόπια. Διορθώνει την θέση του ειδώλου. Προτείνεται για επίγεια παρατήρηση.

114,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
VX3847
Ανορθωτής ειδώλου 31.8mm (1 1/4")Ανορθωτής ειδώλου υψηλής ποιότητας για κατοπτρικά και διοπτρικά τηλεσκόπια. Διορθώνει πλήρως την θέση του ειδώλου έτσι ώστε η παρατήρηση επίγειων στόχων γίνεται σαν να χρησιμοποιείτε κιάλια μακρινής θέασης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό