ALL VIEW Στήριξη Πολλαπλών Χρήσεων

ALL VIEW Στήριξη Πολλαπλών Χρήσεων

ALL VIEW Στήριξη Πολλαπλών Χρήσεων

SKYWATCHER

Αυτή η ηλεκτρονική βάση πολλαπλών χρήσεων είναι σχεδιασμένη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η πανοραμική φωτογραφία, η ημερήσια παρατήρηση, η βιντεοσκόπηση και οι αστρονομικές παρατηρήσεις.

599,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKALLVIEW
Allview , ρομποτική στήριξη πολλαπλών χρήσεων της Skywatcher


Η καινοτόμος και εξαιρετικά ευέλικτη ρομποτική στήριξη Allview της Sky-Watcher είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις εφαρμογές απεικόνισης και παρατήρησης. Η Allview μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πανοραμική φωτογράφηση 360°, για χρονοσειρές (time lapse), για καταγραφή βίντεο, ως στήριξη Go-To για την αστρονομία ή απλά ως μια σταθερή ηλεκτροκίνητη πλατφόρμα για να τοποθετήσετε μια διόπτρα ή ένα ζευγάρι κιάλια.
Η Allview είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για εφαρμογές ασφάλειας και επιτήρησης.
Η Allview κέρδισε το 2011 το βραβείο International CES Innovations Award για το σχεδιασμό και την μηχανική υπεροχή της.

Γρήγορη Επισκόπηση:
 
• Χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή σας για να δημιουργήσετε βίντεο time lapse
• Τεχνολογία διπλού κωδικοποιητή για κάθε άξονα, επιτρέπει τη χειροκίνητη κίνηση χωρίς να χαθεί η ευθυγράμμιση
• Ηλεκτρονική απελευθέρωση του κλείστρου για αυτόματη λήψη φωτογραφιών στη λειτουργία φωτογράφησης πανοράματος
• Ηλεκτροκίνητη περιστρεφόμενη κεφαλή για βιντεοκάμερες
• Χειριστήριο με βάση δεδομένων που περιέχει πάνω από 42.000 ουράνια αντικείμενα
• Η ηλεκτροκίνητη κεφαλή αποσπάται, για χρήση με τους περισσότερους τρίποδες. Έχει σπείρωμα 3/8″.
• Περιλαμβάνεται καλώδιο που λειτουργεί με τις φωτογραφικές μηχανές DSLR Canon Rebel. Προαιρετικό καλώδιο για άλλα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών.
 
Περιγραφή:
Πάρτε καταπληκτικές πανοραμικές εικόνες ή βίντεο αυτόματα!
 
Αυτή η ηλεκτρονική βάση πολλαπλών χρήσεων είναι σχεδιασμένη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η πανοραμική φωτογράφηση, η ημερήσια παρατήρηση, η βιντεοσκόπηση και οι αστρονομικές παρατηρήσεις. Η Allview είναι σε θέση να κινείται αυτόματα σε διάφορες προγραμματισμένες θέσεις και ελέγχει το διάφραγμα της κάμερας για να τραβήξετε μια φωτογραφία σε κάθε θέση αυτόματα, με αποτέλεσμα η λήψη πανοραμικών βίντεο ή φωτογραφιών να γίνεται απλή υπόθεση.

ΠΑΡΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ DSLR ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ
Ο παρεχόμενος πολλαπλών λειτουργιών βραχίονας σχήματος L δέχεται τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές μέσω ενός τυπικού σπειρώματος τριπόδου ¼″ -20, και μπορεί να κρατήσει τη φωτογραφική μηχανή σε όρθια ή σε οριζόντια θέση. Η μηχανή συνδέεται με τη στήριξη με ένα καλώδιο για την ηλεκτρονική απελευθέρωση του κλείστρου. Το καλώδιο της ηλεκτρονικής απελευθέρωσης του κλείστρου που παρέχεται είναι συμβατό με τα μοντέλα Canon EOS Digital1100D/1000D/600D/550D/500D/450D/400D/350D, ενώ καλώδια για άλλες μηχανές, μάρκες ή μοντέλα είναι προαιρετικά διαθέσιμα. Αφού οριστούν οι παράμετροι που έχουν εισαχθεί στο χειριστήριο Synscan και στη στήριξη, στη συνέχεια μπορεί να αρχίσει η λήψη πανοραμικών φωτογραφιών με τρεις διαφορετικούς τρόπους: Εύκολο Πανόραμα, Πανόραμα Ακριβείας και Λειτουργία Χρονοσειράς. Ακόμα και πανοράματα πλήρους κύκλου (360°) είναι δυνατόν να δημιουργηθούν, τα οποία να περιλαμβάνουν τα πάντα από το Ζενίθ ως το Ναδίρ!
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΣΕΙΡΑΣ

Στη λειτουργία Βίντεο από Περιστροφή (video coursing) η βάση σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη διάρκειας μέχρι και 10 ωρών μεταξύ δύο σημείων που ορίζετε εσείς. Η ταχύτητα περιστροφής καθορίζεται αυτόματα τη στιγμή που ορίζετε τη διάρκεια της λήψης.
Ομοίως, στη λειτουργία Χρονοσειράς (time lapse) ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα σημείο έναρξης και ένα λήξης καθώς και ένα χρόνο περιστροφής έως 10 ώρες μεταξύ των σημείων αυτών. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη να αποτυπώσει μια σειρά από στιγμιότυπα (έως 65.535) κατά τη διάρκεια της περιστροφής. Στη συνέχεια, με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού επεξεργασίας εικόνας, τα στιγμιότυπα μπορούν να συγχωνευθούν, ώστε να δημιουργηθεί ένα βίντεο χρονοσειράς (time lapse).

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Στην απλούστερη εφαρμογή της η βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια σταθερή ηλεκτροκίνητη πλατφόρμα για να μετακινήσει αυτόματα τον αγαπημένο σας εξοπλισμό σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση. Απλά χρησιμοποιήστε το χειριστήριο Synscan, για να επιλέξετε την ταχύτητα, και τα πλήκτρα κατεύθυνσης, για να στρέψετε τη στήριξη καθ’ ύψος ή κατά αζιμούθιο.
 
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ GO-TO ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Τηλεσκόπια με βάρος μέχρι 5 kg μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο dovetail 45 χιλιοστών είτε στον παρεχόμενο βραχίονα L μέσω ενός τυπικού σπειρώματος ¼″ -20. Τηλεσκόπια μεγάλου μήκους μπορούν να τοποθετηθούν στην εξωτερική πλευρά του βραχίονα, που επιτρέπει πλήρη ελευθερία στην κατακόρυφη κίνηση. Το παρεχόμενο χειριστήριο Synscan έχει βάση δεδομένων με περισσότερα από 42.000 ουράνια αντικείμενα. Οι διπλοί κωδικοποιητές σημαίνουν ότι η στήριξη μπορεί να μετακινηθεί με το χέρι χωρίς να χάσει την ευθυγράμμιση με τα αστέρια ή τις πληροφορίες της θέσης της.


Γενικά Χαρακτηριστικά:

-    Τύπος στήριξης: Αλταζιμουθιακή με δύο κωδικοποιητές και κοχλίες χειροκίνητης απελευθέρωσης
-    Συνολικό βάρος με τρίποδο: 9.5kg
-    Ωφέλιμο φορτίο: 5kg
-    Τροφοδοσία: Αντάπτορας ρεύματος 220V/12V, 50Hz, 2,1A. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και 10 x AA αλκαλικές μπαταρίες  (δεν περιλαμβάνονται)
-    Τύπος μοτέρ: DC σερβομοτέρ
-    Παρακολούθηση: στους δύο άξονες
-    Χειριστήριο: Φωτιζόμενη οθόνη LCD, δύο γραμμών, 16 χαρακτήρων
-    Πολλαπλών χρήσεων βραχίονας τοποθέτησης σχήματος L
-    Συμβατό με ράβδο τοποθέτησης τύπου Vixen
-    Συμβατό με αντάπτορα Bluetooth σε σειριακή θύρα για τον ασύρματο έλεγχο μέσω υπολογιστή
-    Τρίποδας από ανοξείδωτο ατσάλι
-    Η κεφαλή Allview μπορεί να αποσπαστεί και να τοποθετηθεί στους περισσότερους τρίποδες μέσω σπειρώματος 3/8″

Φωτογραφικά Χαρακτηριστικά:


-    Τρόποι πανοραμικής φωτογραφίας: Απλή πανοραμική λειτουργία, Πανοραμική λειτουργία ακριβείας & Λειτουργία χρονοσειράς
-    Καλώδιο ηλεκτρονικής απελευθέρωσης κλείστρου: περιλαμβάνεται καλώδιο Canon D (άλλα καλώδια διατίθενται)
-    Βίντεο από Περιστροφή: Έως 10 ώρες λήψης βίντεο μεταξύ δύο σημείων

Αστρονομικά Χαρακτηριστικά:

-    Ταχύτητες παρακολούθησης: Αστρική, Ηλιακή και Σεληνιακή
-    Μέθοδος Ευθυγράμμισης: πιο λαμπρό αστέρι και δύο αστέρων
-    Ταχύτητες περιστροφής: 1x, 2x, 8x, 16x, 32x, 200x, 400x, 600x, 800x και 1000x
-    Ακρίβεια Go-To: έως 5 λεπτά της μοίρας, με Λειτουργία Βελτίωσης της Ακρίβειας Στόχευσης (PAE)
-    Βάση δεδομένων χειριστηρίου: 42.900 αντικείμενα, περιλαμβάνονται πλήρες το Ηλιακό Σύστημα, οι κατάλογοι  Μ, NGC, IC & SAO και 25 αντικείμενα που ορίζονται από τον χρήστη

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χαρτοκιβώτιο 1 1130 x 370 x 370 mm ( 10 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό