ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική

ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική

ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική

CELESTRON

Προσανατολισμένη από κατασκευής στην αστροφωτογράφηση, η νέα στήριξη της Celestron, η Advanced VX, θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μεσαίων στηρίξεων. Η Advanced VX σας προσφέρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά των πιο ακριβών στηρίξεων της Celestron σε ένα πολύ οικονομικό πακέτο.
1.149,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE91519

ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική


Προσανατολισμένη από κατασκευής στην αστροφωτογράφηση, η νέα στήριξη της Celestron, η Advanced VX, θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μεσαίων στηρίξεων. Η Advanced VX σας προσφέρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά των πιο ακριβών στηρίξεων της Celestron σε ένα πολύ οικονομικό πακέτο.

Η νέα στήριξη Advanced VX σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει εξαιρετική απόδοση στην αστροφωτογράφηση με μικρά τηλεσκόπια. Τώρα τα μικρά τηλεσκόπια μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία All-Star Polar Alignment καθώς και τη δυνατότητα για autoguiding. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οδήγηση για μεγάλες εκθέσεις με τη βοήθεια συνεχούς ρυθμιζόμενης διόρθωσης περιοδικού σφάλματος. Μπορείτε να φωτογραφίζετε μετά τον μεσημβρινό χωρίς να κάνετε αναστροφή (meridian flip), έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στο καλύτερο κομμάτι του ουρανού εύκολα και χωρίς προβλήματα. Η Advanced VX έχει σαφώς μεγαλύτερη βάση έδρασης σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό, κάτι που την κάνει πολύ πιο σταθερή υπό μεγαλύτερα φορτία. Βελτιωμένα μοτέρ προσφέρουν περισσότερη ροπή και μπορούν να διαχειριστούν εύκολα ελαφρώς αζύγιστα φορτία.

Οι έμπειροι αστροφωτογράφοι θα χαίρονται να παίρνουν αυτή τη στήριξη σε σκοτεινές τοποθεσίες, και να απολαμβάνουν εκεί τις δυνατότητές της, που είναι εφάμιλλες πολύ μεγαλύτερων και μη μετακινήσιμων στηρίξεων. Ή, αν τώρα κάνετε τα πρώτα σας βήματα, αυτή η στήριξη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το χόμπυ και θα καλύψει τις ανάγκες σας για τα επόμενα χρόνια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χαρτοκιβώτιο 1 990 x 660 x 310 mm ( 27.67 Kg )

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Οι σχέσεις των ενσωματωμένων γραναζιών και η προγραμματιζόμενη Διόρθωση Περιοδικού Σφάλματος εξαλείφουν σφάλματα στην παρακολούθηση που προέρχονται από το σύστημα γρανάζι-ατέρμονας.
  • Νέα μοτέρ, προσφέρουν καλύτερη παρακολούθηση και περισσότερη ροπή, για να ανταπεξέρχονται σε μη σωστά ζυγισμένα φορτία.
  • Αναθεωρημένη κατασκευή, προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερη ακαμψία και καλύτερη αισθητική.
  • Ο νέος σχεδιασμός επιτρέπει την παρατήρηση ή φωτογράφηση μετά τον μεσημβρινό, χωρίς να υπάρχει ενόχληση από τα μοτέρ.
  • Βελτιωμένη ρύθμιση του γεωγραφικού πλάτους. Μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 7-77 μοιρών.
  • Βελτιωμένα ηλεκτρονικά με μεγαλύτερη μνήμη για μελλοντική επέκταση.
  • Χειριστήριο NexStar+ που προσφέρει πολλές επιλογές γλώσσας (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά).

Τρίποδας:    Ατσάλινος, μεταβλητός, διάμετρος ποδιού 2”
Βάρος κεφαλής:    7.71 kg
Βάρος τριπόδου :   8.16 kg
Τροφοδοσία  :  Καλώδια αναπτήρα αυτοκινήτου
Άξονας αντιβάρων  :  Μήκος 12”, διάμετρος 0.75”, 5.44 kg
Αντίβαρα  :  1 x 5 kg
Ωφέλιμο φορτίο  :  14 kg
Μοτέρ  :  Βηματικά μοτέρ με αισθητήρες
Ταχύτητες περιστροφής  :  9 ταχύτητες, η μεγαλύτερη είναι 4 μοίρες/δευτερόλεπτο
Ταχύτητες παρακολούθησης :   Αστρική, Ηλιακή, Σεληνιακή
Μέθοδοι ευθυγράμμισης:    Με 1 αστέρι, Με 2 αστέρια, Γρήγορη ευθυγράμμιση, Ευθυγράμμιση ηλιακού συστήματος, Τελευταία ευθυγράμμιση
Θύρες επικοινωνίας  :  2x AUX, Θύρα αυτόματης οδήγησης, RS-232 (στο χειριστήριο)
Χειριστήριο :   Δύο σειρές, 16 χαρακτήρες, 19 κουμπιά
Βάση δεδομένων :   40.000+ αντικείμενα, 100 αντικείμενα από τον χρήστη, λεπτομερείς πληροφορίες για πάνω από 200 αντικείμενα
Τροφοδοσία  :  12VDC 3.5A (tip positive)
Εσωτερικό ρολόι  :  Ναι
GPS :   GPS με το προαιρετικό αξεσουάρ SkySync GPS

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό