SKYWATCHER STARTRAVEL 102/500 AZ3

SKYWATCHER STARTRAVEL 102/500 AZ3

SKYWATCHER STARTRAVEL 102/500 AZ3

SKYWATCHER

Ενα εξαιρετικό τηλεσκόπιο για επίγεια ή αστρονομική παρατήρηση αλλά και για φωτογράφηση.

389,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SK1025AZ-3
 SkyWatcher Startravel 102/500 AZ3Το SkyWatcher 102mm (4 ιντσών) f/5 είναι ένα διαθλαστικό τηλεσκόπιο με πολυεπιστρωμένο αντικειμενικό φακό δύο στοιχείων και ελάχιστο χρωματικό σφάλμα που μπορεί να προσφέρει στον παρατηρητή εκπληκτικές εικόνες της Σελήνης και του Ήλιου (με την προσθήκη του κατάλληλου φίλτρου), των πλανητών καθώς και άλλων αστρονομικών θεμάτων.Επίσης, αποτελεί ένα εξαιρετικό τηλεσκόπιο επίγειας παρατήρησης και φωτογράφησης. Ο συνδυασμός της καθαρής εικόνας που προσφέρει και της λογικής τιμής του, το καθιστά μια πολύ καλή επιλογή πρώτου τηλεσκοπίου για έναν αρχάριο ή ένα εξαιρετικό τηλεσκόπιο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας παντού, λόγω του μικρού μεγέθους του.Ο εστιαστής δέχεται προαιρετικά, διαγώνιο 2' (50,8mm) για προσοφθάλμια της αντίστοιχης διαμέτρου αλλά διαθέτει και αντάπτορα για διαγώνιο 1 1/4' (31,8mm), καθώς επίσης και κλείδωμα της εστίασης. Επειδή είναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση. Τα οπτικά του έρχονται απόλυτα ευθυγραμμισμένα από την κατασκευάστρια εταιρεία. Η μόνη ευθυγράμμιση που θα χρειαστεί να γίνει είναι αυτή του ερευνητή κόκκινης κουκίδας Star Pointer για τον ευκολότερο εντοπισμό των αντικειμένων.

Οσον αφορά στη φωτογράφηση,  το τηλεσκόπιο αποδίδει πολύ καλά, ουσιαστικά σαν ένας τηλεφακός των 510mm. Ο γρήγορος εστιακός λόγος κάνει το τηλεσκόπιο αυτό εξαιρετικό για την φωτογράφηση εκλείψεων ('Ηλιου ή Σελήνης) ή τη φωτογράφηση της φύσης.

 

  

 

Η στιβαρή και ευέλικτη αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ3 συνοδεύει το SkyWatcher 102mm προσφέροντας την ευκολία των μικρομετρικών κινήσεων.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 6200
Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 102
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 510
Εστιακός Λόγος (f/) 5
Στήριξη Αλταζιμουθιακή
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Διαγώνιο Πρίσμα / Κάτοπτρο 45° Πρίσμα
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 204
Προσοφθάλμιο Super 25mm & Super 10mm, Ø31.8mm
Χαρτοκιβώτιο 1 450 x 950 x 250 mm ( 11 Kg )
  • Διαστάσεις σωλήνα: 12x50cm
  • Βάρος σωλήνα: 2,53kgr
  • Ύψος τρίποδα: 71-123cm
  • Αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ-3 (με κοχλίες μικρομετρικών κινήσεων)
  • Τρίποδας αλουμινίου LT-1
  • Προσαρμογέας παράλληλης φωτογράφησης(piggy back)
  • Το σπείρωμα τύπου Τ στην υποδοχή προσοφθαλμίου επιτρέπει την άμεση προσαρμογή Τ-αντάπτορα για σύνδεση με φωτογραφική μηχανή SLR ή DSLR.
  • Βάρος στήριξης: 3,6Kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα:
Προαιρετικά: