ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΦΑΚΩΝ CANON EOS σε CCD Zoom

GEOPTIK

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΦΑΚΩΝ CANON EOS σε CCD

# GE-30A189

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο προσαρμογέας αυτός σας επιτρέπει να συνδέσετε τις περισσότερες αστρονομικές κάμερες CCD σε όλους τους φακούς Canon EOS.
Προσωρινά Εξαντλημένο
130,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Προσαρμογέας φακών Canon EOS σε CCD

Ο προσαρμογέας αυτός σας επιτρέπει να συνδέσετε τις περισσότερες αστρονομικές κάμερες CCD σε όλους τους φακούς Canon EOS. Ο προσαρμογέας μετατρέπει το κούμπωμα των φακών της σειράς EOS σε σπείρωμα Τ2. Έπειτα, όλο μαζί το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα φωτογραφικό τρίποδο ή πάνω στο τηλεσκόπιο (piggy-back) χρησιμοποιώντας το σπείρωμα ¼″ που βρίσκεται στη βάση του προσαρμογέα.
Μέγιστη διάμετρος CCD: 110 χιλιοστά.Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.