ΦΙΛΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ IR-PASS 1¼″ Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΦΙΛΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ IR-PASS 1¼″

# BA-2458385

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η Baader Planetarium παραδίδει στους λάτρεις της πλανητικής φωτογράφησης το απόλυτο όπλο!
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
83,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Υπερύθρου IR-Pass 1¼″


Το νέο φίλτρο IR-Pass της Baader μπλοκάρει τα μήκη κύματος που είναι μικρότερα από 670nm, αφήνοντας ανεπηρέαστη την περιοχή του κοντινού υπέρυθρου. Σε αυτό το τμήμα του φάσματος οι εικόνες των πλανητών επηρεάζονται λιγότερο από την τυρβώδη ροή του ατμοσφαιρικού αέρα (seeing). Προσθέτοντας μια εικόνα τραβηγμένη με αυτό το φίλτρο στον συνήθη συνδυασμό RGB θα αυξήσετε σημαντικά την ευκρίνεια των εικόνων σας. Μερικές από της καλύτερες πλανητικές φωτογραφίες παγκοσμίως έχουν τραβηχτεί με τη χρήση αυτού του φίλτρου!

Η υψηλή οπτική ποιότητα του Baader IR-PASS εγγυάται μηδενική απώλεια στην οξύτητα και το κοντράστ. Κάθε υπόστρωμα είναι μια πολύ καλά λειασμένη επιφάνεια που δίνει ένα ομαλό αλλά και ακριβές μέτωπο κύματος. Η πολύ προσεκτική διαδικασία λείανσης ξεχωρίζει τα φίλτρα της Baader από τα φίλτρα άλλων κατασκευαστών. Οι επιστρώσεις τοποθετούνται επαγγελματικά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, εξασφαλίζοντας έτσι ομοιόμορφη διαπερατότητα και φασματική απόκριση του φίλτρου. Στο τελικό στάδιο το φίλτρο υποβάλλεται σε ιοντική σκλήρυνση, που προστατεύει την αλλοίωση των επιστρώσεων από τη φυσιολογική χρήση ή τον συνήθη καθαρισμό.
 

Το φίλτρο διατίθεται στη στάνταρ διάμετρο 1¼" (31.8mm) και στη διάμετρο των 2" (50,8mm).

Καμπύλη φασματικής απόκρισης του Baader IR-Pass Filter

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.