Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm Zoom

SKYWATCHER

Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm

# AO94118-15

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Προσοφθάλμιο φίλτρο 31,8mm που προσφέρει σημαντική βοήθεια στην παρατήρηση της σελήνης
Διαθέσιμο
18,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Σελήνης No96 Ø31,8 mm (Μεταλλικό πλαίσιο)

Tα προσοφθάλμια φίλτρα παρέχουν πολύτιμη βοήθεια στην παρατήρηση της σελήνης και των πλανητών. Μειώνουν σημαντικά το θάμβος και τη σκέδαση του φωτός, αυξάνουν τo κοντράστ, την ευκρίνεια και τη διακριτική ικανότητα, μειώνουν την ακτινοβολία και την κόπωση των ματιών. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ομογενές και οπτικώς επίπεδο γυαλί. Διαθέτουν από τη μία πλευρά σπείρωμα για την προσαρμογή τους σε προσοφθάλμια 31,8mm (1¼" )των περισσοτέρων κατασκευαστών και από την άλλη σπείρωμα για την προσαρμογή τυχόν άλλου φίλτρου, εφόσον θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε συνδυασμό φίλτρων.
 Η αποδοτικότητα των φίλτρων εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως η διάμετρος και η εστιακή απόσταση του τηλεσκοπίου, η μεγέθυνση που χρησιμοποιείται και το seeing.

Το συγκεκριμένο φίλτρο No96 είναι μεταλλικό, διαμέτρου 31,8 mm, έχει χρώμα ουδέτερο γκρι και δεν μεταβάλλει το χρώμα της Σελήνης. 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 10
Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.