Φίλτρο πλανητών, Κίτρινο, 495nm /MC, Ø 31,8mm (1 1/4″) Zoom

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο πλανητών, Κίτρινο, 495nm /MC, Ø 31,8mm (1 1/4″)

# BA-2458301

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα εξαιρετικής ποιότητας χρωματικά φίλτρα της Baader δημιουργούν ένα νέο επίπεδο ποιότητας και απόδοσης στην αύξηση του κοντράστ των πλανητών.
Άμεσα διαθέσιμο
48,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Φίλτρο πλανητών, Κίτρινο, 435nm /MC, Ø 31,8mm (1 1/4″)


Δεν είναι ένα ακόμα χρωματικό φίλτρο!


Τα εξαιρετικής ποιότητας χρωματικά φίλτρα της Baader δημιουργούν ένα νέο επίπεδο ποιότητας και απόδοσης στην αύξηση του κοντράστ των πλανητών.


Το φαινόμενο των διπλών εικόνων (ghost images) δεν παρουσιάζεται, ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται δύο ή περισσότερα φίλτρα σε συνδυασμό. Τα υποστρώματα, χωρίς ραβδώσεις ή λεπτές αυλακώσεις, είναι λειασμένα παράλληλα, ώστε να αποφεύγονται τα πιθανά οπτικά σφάλματα κατά μήκος της επιφάνειας. Οι άριστες 7-στρώσεων, σκληρές, πολλαπλά επιστρωμένες επιφάνειες επιτρέπουν υπολειμματικές αντανακλάσεις μόνον κατά 0,25% (τα φίλτρα της Baader είναι μοναδικά, αφού κανένα άλλο χρωματικό φίλτρο δεν ενσωματώνει πολλαπλές επιστρώσεις αντι-αντανάκλασης).

Η εξαιρετικά υψηλή ποιότητα διάδοσης έχει ως αποτέλεσμα το μέγιστο κοντράστ και τη θέαση λεπτομερειών στην παρατήρηση των πλανητών, ακόμη και με τα μικρότερα τηλεσκόπια. Οι αποδόσεις των τριών φίλτρων bandpass (πράσινο, μπλε, σκούρο μπλε) φτάνουν το 70%, ενώ οι αντίστοιχες των τριών longpass (κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο) φθάνουν μέχρι το 98%.

Προσεκτικά σχεδιασμένα φασματικά χαρακτηριστικά

Τα φίλτρα μπορούν να τοποθετηθούν σε συνδυασμό δύο ή περισσότερων, χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητα της εικόνας και χωρίς το φαινόμενο της δημιουργίας διπλών εικόνων (ghosting), έτσι ώστε να παρέχονται ακόμα πιο περιορισμένου εύρους δέσμες. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με οποιαδήποτε από τα άλλα φίλτρα της Baader, ώστε να επιτευχθούν άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Δεν παρουσιάζεται η ελάχιστη μείωση στην οξύτητα, είτε σε υψηλές μεγεθύνσεις, είτε όταν το φίλτρο χρησιμοποιείται σε απόσταση, μπροστά από το εστιακό επίπεδο (π.χ. στην ψηφιακή απεικόνιση ή, ακόμη, παρατηρώντας μέσα από το διαγώνιο ή το διοφθάλμιο).

Με το νέο μέγεθος των 2",  μόνο ένα φίλτρο απαιτείται για την χρήση με διοφθάλμιο. Μόνο τα χρωματικά φίλτρα της Baader έχουν την απαραίτητη οπτική ποιότητα για τη χρήση σε τόση απόσταση, μπροστά από το εστιακό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.