Φίλτρο Ηλίου για τηλεσκόπια MAK 127mm Zoom

SKYWATCHER

Φίλτρο Ηλίου για τηλεσκόπια MAK 127mm

# AOFSMAK127

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Τα ηλιακά φίλτρα στερεώνονται στο πρόσθιο μέρος του τηλεσκοπίου και μειώνουν την ηλιακή ακτινοβολία σε επίπεδα ασφαλή και κατάλληλα για άμεση παρατήρηση του ήλιου.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 34,00 €

Τιμή προσφοράς: 24,90 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Ηλίου για τηλεσκόπια Maksutov 127mm


Τα ηλιακά φίλτρα στερεώνονται στο πρόσθιο μέρος του τηλεσκοπίου και μειώνουν την ηλιακή ακτινοβολία σε επίπεδα ασφαλή και κατάλληλα για άμεση παρατήρηση του ήλιου.

Στην αγορά διατίθενται φίλτρα από μεμβράνη ασφαλείας Baader Astro Solar™, από γυαλί, Mylar ή πολυμερές. Τα πρώτα όμως είναι πολύ ανώτερα από τα υπόλοιπα διότι παρέχουν εικόνες πιο λαμπρές, πιο ευκρινείς και με μεγαλύτερο κοντράστ.

Αυτά τα φίλτρα Ηλίου είναι φτιαγμένα από μεμβράνη ασφαλείας Baader Astro Solar™. Η μεμβράνη αυτή είναι προσεκτικά προσαρμοσμένη σε ανθεκτικό πλαίσιο από ABS ή ελαστικό που δε σπάει έτσι ώστε να εφαρμόζεται σωστά στο μροστινό μέρος του οπτικού σωλήνα του τηλεσκοπίου σας.

Η μεμβράνη Astro Solar™ είναι εντελώς ασφαλής και ανθεκτική (δε σπάει όπως το γυαλί, αν πέσει κάτω). Έχει διαβάθμιση ND-5, που σημαίνει ότι το φιλμ επιτρέπει τη διέλευση ποσοστού 1/100.000 του ορατού φωτός (.001%), ενώ ανακλά (μπλοκάρει) το 99,999% του ανεπιθύμητου φωτός. Απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία και ανακλά την υπέρυθρη,   οπότε είναι μη διαπερατό από αυτές τις ακτινοβολίες. Είναι καθαρή, ομογενής, με οπτικές επιδόσεις εφάμιλλες των κορυφαίων φίλτρων από παραλληλεπίπεδο γυαλί - στα όρια της περίθλασης! Οι αμφίπλευρες μεταλλικές επιστρώσεις έχουν ομοιόμορφη πυκνότητα και καλή χρωματική ισορροπία σε όλο το πεδίο, εξασφαλίζοντας είδωλα εξαιρετικής ευκρίνειας από άκρη σε άκρη. Ο Ήλιος παρουσιάζεται με το «πραγματικό» του χρώμα – ουδέτερο λευκό, όχι μπλε ή πορτοκαλί – και ο ουρανός γύρω από το ηλιακό χείλος είναι κατάμαυρος. Με αυτά τα φίλτρα μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στις ηλιακές κηλίδες, λαμπρούς πυρσούς κοντά στο χείλος και τους κόκκους στη φωτόσφαιρα. Η επιφάνεια του Ήλιου μεταβάλλεται συνεχώς, οπότε η παρατήρηση είναι πάντα ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Ακόμα και τηλεσκόπια μικρής διαμέτρου μπορούν να παρακολουθήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η μεμβράνη Baader Astro Solar™ έχει χαρακτηριστεί, από τη γερμανική Εθνική Υπηρεσία Προτύπων για την ασφάλεια των ματιών, ασφαλής για απευθείας ηλιακή παρατήρηση.

Με τη χρήση αυτού του φίλτρου είναι δυνατή και η φωτογράφηση.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 400

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.