Φίλτρο Ha 1.1/4″, 35nm Zoom

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο Ha 1.1/4″, 35nm

# BA-2458381

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Φίλτρο γραμμής H-alpha, 1,25 ιντσών, για CCD. Εύρος ζώνης (FWHM) 35 nm. Πλαίσιο χαμηλού προφίλ (LPFC).
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
78,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Ha 1.1/4″, 35nm

Φίλτρο γραμμής H-alpha,  με εύρος ζώνης (FWHM) 35 nm. Αυτό το εύρος το κάνει κατάλληλο για απεικόνιση περιοχών υδρογόνου ακόμα και με "αργά" τηλεσκόπια (f/8, κ.α.), αφού αφήνει αρκετό φως να περάσει. Ακόμα και με ένα αχρωματικό διοπτρικό τηλεσκόπιο μπορούμε να πάρουμε αξιόλογες εικόνες, αφού το χρωματικό σφάλμα δεν καταγράφεται. Είναι ιδανικό σε συνδυασμό με φίλτρα RGB για την ανάδειξη των περιοχών H-a!Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.